Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan közeledjek a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a leszbikus barátnőmhöz, aki úgy tudja heteró vagyok, mert házas vagyok?

Figyelt kérdés
Leszbikus nők tanàcsait várom.Hogyan, mivel kezdeményezzek?

2016. júl. 23. 08:50
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Csak segíteni akarnak neked te barom! Az, hogy ne csald meg a férjed (akármennyire utálod is) jogos. Válj el tőle és utána jöhet. De te meg sem érdemled hogy bárki segítsen neked. Mindenki tök rendesen ír, erre úgy válaszolsz nekik, hogy én még a kutyámhoz szebben szólok. Hát megérdemlitek egymást a férjeddel az biztos.
2016. júl. 26. 11:57
 22/31 A kérdező kommentje:
Fogjátok fel, hogy nem érdekel a férjem, és törődjetek bele. Úgy tesztek mintha azzal hogy itt elvakultan írkáltok, hogy így a férjem úgy a férjem azzal megtilthatnátok nekem bármit is...Képzeljétek el már megcsaltam ! Bizony.Ès nem szöltam neki, nem is tervezem. Nem a ti véleményetek alapján hozom a döntéseimet...Csak azt nem értem higy ez miért fáj egyeseknek.
2016. júl. 26. 15:58
 23/31 anonim válasza:
És ha kinyalnád a férjed fenekét, az olyan mintha puncit nyalnál. Nem jó? :)
2016. júl. 26. 23:34
 24/31 A kérdező kommentje:
Előbb csináld te , aztán majd elmondod milyen volt, jó?
2016. júl. 27. 09:14
 25/31 A kérdező kommentje:
Èn meg addig foglalkozom a barátnőmmel, akivel már együtt vagyok.Nem tudja senki:)
2016. júl. 27. 09:17
 26/31 anonim ***** válasza:

Na. Ez az. Én szurkoltam. :)

Hogy sikerült összejönni? :)

2016. júl. 27. 10:19
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre valaki aki normális .Mivel itt egy értelmes választ sem kaptam, egyszerűen letepertem. Ekkor megállitott és kérdezgette, hogy biztosan akarom-e, nem fogom-e később megbánni stb.Èn mondtam, hogy biztos vagyok a dolgomban , utána ő tepert le engem :D Együtt vagyunk, imàdjuk egymást:)
2016. júl. 27. 12:00
 28/31 anonim ***** válasza:

Hatőőő...én nem nagyon hiszek neked kérdező. :)

Mmint ez a stílus nem egy felnőtt, házas nő stílusa. Vagy kamu az egész, vagy menj inkább vissza a férfiakhoz, ilyen egyed nem kell közénk. :)

2016. júl. 27. 21:15
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem te mondod meg, hogy ki kivel legyen.Kivéve ha te vagy Isten.De akkor nem velem kéne foglalkoznod, hanem az éhező afrikai gyerekekkel.
2016. júl. 27. 21:27
 30/31 anonim ***** válasza:
:D kezdem érteni a férjed :D
2016. júl. 27. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!