Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan közeledjek a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a leszbikus barátnőmhöz, aki úgy tudja heteró vagyok, mert házas vagyok?

Figyelt kérdés
Leszbikus nők tanàcsait várom.Hogyan, mivel kezdeményezzek?

2016. júl. 23. 08:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Leszbikusként is undorítónak tartom az ilyet. Ha ennyire eleged van belőle, akkor válj el a férfitől és élvezkedj a nőkkel. Legalább játszd tisztán a lapjaidat.

Ha a barátnődnek van egy kis gerince, nem megy bele semmibe.

2016. júl. 23. 11:46
 12/31 A kérdező kommentje:
úgyis ott fogom hagyni ne aggódj.Szerencsère a világ nem ilyen erkölcskisasszonyokból áll mint te...Ès az gerincesség szerinted, hogy a szent fèrjecském üt? Bezzeg ha ő csalna meg engem akkor az én hibám lenne.Amúgy jó lenne ha a kérdéssel foglalkoznátok nem a férjemmel mert ha nem vettétek volna észre ez RÓLAM szól, ő meg csak egy zavaró tényező, de úgy rástartoltatok, mintha róla szólna. Fogjátok fel és törődjetek bele hogy az sem érdekel ha felfordul, olyan mintha nem is létezne...Ha mindenkinek sikerült túllépni rajta válaszolhatnátok a kérdésre is. Nem igaz hogy ennyire- elnézést a szóért - nyomorékok vagytok hogy nem tudtok válaszolni.
2016. júl. 23. 11:59
 13/31 anonim ***** válasza:
Hogyha tetszik az a leszbikus barátnőd és jóban is vagy vele, akkor nyugodtan mondd el neki. Már ha olyan, hogy nem mondaná el senkinek. Kezdésnek ez is jó. Utána próbálj meg közeledni hozzá. Szemezz vele, minél többet érintsd meg. Ha már érzed a vibrálást, a csók is jöhet. Persze ha neki nincs párja. A férjed meg egy állat, hogy üt. :(
2016. júl. 23. 12:09
 14/31 anonim ***** válasza:
61%
Amilyen stílusod van nem csodálkozom a férjeden. Kíméld meg magadat a barátnődtől vegyél magadnak egy medvét
2016. júl. 23. 12:17
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
már ne haragudj kérdező, de kiraksz egy kérdést és utána mindenkit leugatsz, jó nagy bunkó vagy. Házasság, az, hogy a párok mindent megbeszélnek egymással az nem himsoviniozmus, ha nem működik a dolog akkor a gyávák teszik azt amit te, menekülnek!!! ahelyet, hogy beszéljenek a társukkal a problémákról. nem ismerlek, lehet a férjed egy kretén és azért menekülsz, de attól nem kéne itt mindenkit lecseszni. ha dumálni akarsz itt vagyok, csak szépen nyugodtan.
2016. júl. 23. 12:24
 16/31 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen mindegy, hogy leszbikus vagy nem leszbikus, férfi vagy nő. Nem ártana először elválnod...

A szexkaland az más, de akkor is meg kéne beszélned a férjeddel. A tudta nélkül ilyeneket csinálni eléggé gerinctelen dolog.

2016. júl. 23. 12:25
 17/31 A kérdező kommentje:
3 vagy 4 kommentben írtam eddig, hogy nem beszélem meg a férjemmel? Na mindegy úgy sem értetek magyarul. Azt eddig is tudtam, hogy az én hibám amiért üt. De engem miért nem ért meg senki? Az ok ha vered az asszonyt, az gerinctelenség ha csalod a férjed.Tiszta logika. Hogyne szólnálak le titeket ha felteszek egy kérdést ti meg mást beszéltek össze-vissza.Jól el vagytok akadva a férjemmel...Normálisan kellene viselkednie és akkor nem lenne ez... Ha egyszer nem vagy leszbikus nő akkor egyáltalán minek nyitod meg a kérdést ? Szerintrd minek van a kategória ?
2016. júl. 23. 12:49
 18/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem ártana tudni, hogy a barátnő mit gondol. Már voltam olyan szituban, hogy csak azért akart velem szexelni valaki, hogy megbosszulja a szär házasságát. Én érzelmileg elég nehezen viseltem, mert beleszerettem, ő meg persze rájött, hogy mégiscsak heteró és nem lépett ki a házasságból. Szóval először derítsd ki, a barátnőd hogy állna az egész dologhoz, kapcsolatra vágyik-e vagy csak szexelni.
2016. júl. 23. 16:10
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok: Ki mondta, hogy rendben van, ha ver a férjed? Én csak annyit mondtam, hogy mielőtt bármit csinálnál, értelmesebb lenne legalább szóban elválni, még ha nem is papíron. Egyetlen egy szóval sem említettem semmit a férjedről, nem magasztaltam, nem helyeseltem a viselkedését. Nem tudom te ezt honnan szűrted le.

Erkölcskisasszony. Igen, bennem van erkölcs, aminek te úgy látom híján vagy.

És szerintem az is válasz volt a kérdésre, amit attam. Stimt, hogy leszbikus nő avgyok és a mivel/hogyan kezdeményezzek kérdésre az volta válaszom, hogy sehogy. Se ha leszbikus, ismeritek egymást rég óta, akkor ezt el lehet normálisan is intézni. Mint két felnőtt nő, leültök megbeszélni a helyzetet. Hogy ott akarod hagyni a férjed (és remélhetőleg ott fogod mindkettőtök érdekében), és hogy úgy gondolod vonzódsz hozzá. Etc etc.

2016. júl. 23. 17:34
 20/31 anonim ***** válasza:
Hát sztem mondd el a csajnak, hogy mi a szitu. Igy kezdemenyezz nala, aztan majd o eldonti, h neki ez belefér e.
2016. júl. 24. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!