Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőm nagyon szeretné,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nagyon szeretné, hogy fiúsan rövidre vágassam fenékig érő hajam, mit tegyek? 23L

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet, ő is engem, 2 éve élünk boldog kapcsolatban. Jól megértjük a másik érzéseit, odafigyelünk egymásra, sokat beszélgetünk komoly dolgokról, rendszeresen szervezünk programokat. Nagyon jó dolog, hogy az én és az ő családja is támogat minket. Úgy gondolom, hogy harmónia van köztünk.

Viszont van egy dolog, ami komolyan foglalkoztatja őt. Lassan fél éve, hogy fölvetette nekem, nagyon szeretne egyszer látni fiúsan rövid, tüsi, 1-2 centis hajjal. Először nagyon lesokkolt ez a gondolata, mert nekem fenékig érő hajam van, de egyre inkább láttam, mennyire fontos ez neki. (Az ő haja, amióta csak ismerem, fiúsan rövid, tüsi, 1-2 centis, de olykor van, hogy kicsit hosszabb, olyan 6 centis.)

Imádom őt, hiszen a szerelmem, s nekem tényleg fontos az ő boldogsága. Azon gondolkodtam, hogy valójában, ez csak haj. Tény, hogy nagyon hosszú, tény, hogy én szeretem a hosszú hajam, de Őt sokkal jobban szeretem. És, ha őt tényleg boldoggá tenném ezzel (nagyon szeretné a dolgot) akkor úgy gondolom, megéri. Illetve, van egy olyan ismerősöm, aki kemoterápiával kezelt kisgyerekek részére tudná adni a hosszú hajam.

Most azt érzem, hogy megéri. Megéri, mert ezzel gyerekeknek tudok segiteni, illetve, a páromat is nagyon boldoggá tenném. Nektek mi a véleményetk az ügyben?

2016. júl. 10. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg fordítva van.:D

A barátnőmnek amióta csak ismerem nagyon szép hosszú haja van és általánosságban véve is jobban tetszik a hosszú haj. Egy ideje felvetette, hogy levágatja. Először nem örültem annyira, mert tényleg szeretem a haját, meg jól is áll neki, gyönyörű igy. De.. Mivel ő jobban érezné magát úgy, meg hát az ő külsője, nem nekem kell megfelelnie, hanem magának, és aztán még szexi is lenne vele és végül is, akkor is szeretném, ha kopaszra nyirná magát, mert nem ez határozza meg, ezért ő lefogja vágni, de ő ezt szeretné.

Ha te valójában nem szeretnéd levágni, csak mások kedvéért, akkor biztosan megfogod bánni a dolgot és ne tedd.

2016. júl. 11. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Utána meg ha fél év múlva esetleg kijelenti, hogy ennyi volt, szaladgálhatsz 3 centis hajjal, mert hogy vagy 5-10 év lesz, mire visszanő, az is biztos...
2016. júl. 11. 10:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Ma reggel beszéltem a barátnőmmel, sajnos hatalmasat csalódtam benne. Gyakorlatilag azt érzem, nem szeret engem, nem tudja elfogadni azt, hogy én külön egyéniség vagyok.

Elmondtam neki, hogy látom, nagyon szeretné, tüsi hajam legyen, de gondoljon arra is, hogy én SOHA nem mondtam meg neki, milyen hosszú legyen a haja. Elmondtam neki, hogy én igenis szeretem a hosszú hajam, szeretek "lányos lány" lenni, szeretem, hogy néha fölveszek szoknyát, hogy boldog vagyok nőies vonásaim miatt. Tény, hogy egy nő rövid hajjal is lehet "lányos lány", de úgy gondolom, nekem a hosszú haj a védjegyem, olyan dolog, ami fontos számomra.

Elmondtam neki, hogy én mindig tiszteletben tartottam, ő "fiús lány", soha nem próbáltam ezt megváltoztatni benne, elmondtam neki, hogy szerintem pont ettől szép a kapcsolatunk, hogy én "lányos lány" vagyok, ő pedig "fiús lány", ugyanis kiegészitjük egymást.

És ekkor jött a hidegzuhany. Olyan dolgokat mondott nekem, hogy inkább le se írom. Lényegében azt mondta, hogy "csalódott bennem.", és hogy "Tévedés a kapcsolatunk.", illetve "Neki fiús lány partnerre van szüksége."

Úgy döntöttem, biztos, hogy szakítani fogok vele. Nem ilyen embernek ismertem meg 2 éve, rá se ismerek, olyan önző, erőszakos lett velem. Folyamatosan sérteget, becsmérel, egyre nyiíltabban. Azt hittem, "harmónia" van köztünk, de súlyosan tévedtem. Olyan barátnőt szeretnék, aki megérti, hogy én "lányos lány" vagyok.

A gyerekeken pedig, másképpen szeretnék segíteni. Mivel komoly szinten festek, rajzolok, nekik szeretném adni 12 legjobb munkámat. Ezeken a képeken vidám, nyugtató absztrakt formák és színek szerepelnek, lelki gyógyulás céljából készítettem őket.

2016. júl. 11. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól döntöttél...és még időben!!!

gondolj bele, ha levágatod és rá 2 napra borulnak ki ezek a dolgok...akkor oda a szép hosszú hajad és a kapcsolatod is...

23F

2016. júl. 11. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Basszus ez nagyon durva!! Ő téged szeretett vagy a külsődet vagy mit végül is?

Mint irtam, én a hosszú hajat jobban szeretem, a bnőm levágatja, és eszem ágában sem jutna ezért szakitani. Sőt... Már elképzeltem milyen dögös lesz beletúrni a rövid hajába..

Mindenki úgy viselje, ahogy ő jól érzi magát, ez a lényeg.

Lehet jobban jársz, hogy ez kiderült, mert ő téged tiszta szivből nem szeretett ezekszerint.:(

2016. júl. 11. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom és most biztosan nagyon fáj, de hidd el, hogy így van ez jól. Ügyes vagy, hogy kiálltál magadért! Kívánom, hogy mielőbb találj olyan párt magad mellé, aki önmagáért fog szeretni, ha hosszú ha rövid lesz a hajad!
2016. júl. 11. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!