Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőm nagyon szeretné,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nagyon szeretné, hogy fiúsan rövidre vágassam fenékig érő hajam, mit tegyek? 23L

Figyelt kérdés

Szeretem a barátnőmet, ő is engem, 2 éve élünk boldog kapcsolatban. Jól megértjük a másik érzéseit, odafigyelünk egymásra, sokat beszélgetünk komoly dolgokról, rendszeresen szervezünk programokat. Nagyon jó dolog, hogy az én és az ő családja is támogat minket. Úgy gondolom, hogy harmónia van köztünk.

Viszont van egy dolog, ami komolyan foglalkoztatja őt. Lassan fél éve, hogy fölvetette nekem, nagyon szeretne egyszer látni fiúsan rövid, tüsi, 1-2 centis hajjal. Először nagyon lesokkolt ez a gondolata, mert nekem fenékig érő hajam van, de egyre inkább láttam, mennyire fontos ez neki. (Az ő haja, amióta csak ismerem, fiúsan rövid, tüsi, 1-2 centis, de olykor van, hogy kicsit hosszabb, olyan 6 centis.)

Imádom őt, hiszen a szerelmem, s nekem tényleg fontos az ő boldogsága. Azon gondolkodtam, hogy valójában, ez csak haj. Tény, hogy nagyon hosszú, tény, hogy én szeretem a hosszú hajam, de Őt sokkal jobban szeretem. És, ha őt tényleg boldoggá tenném ezzel (nagyon szeretné a dolgot) akkor úgy gondolom, megéri. Illetve, van egy olyan ismerősöm, aki kemoterápiával kezelt kisgyerekek részére tudná adni a hosszú hajam.

Most azt érzem, hogy megéri. Megéri, mert ezzel gyerekeknek tudok segiteni, illetve, a páromat is nagyon boldoggá tenném. Nektek mi a véleményetk az ügyben?

2016. júl. 10. 22:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%

szerinted megváltoznál ezáltal? mert külsőre eléggé...

23F

2016. júl. 10. 22:56
 2/16 anonim ***** válasza:

sztem is jobb a rövid haj de nem 1-2 cwnti hanem 6-8 cm normálisan kinézve

nőiesebb is meg szexibb is meg akár férfiasabb

2016. júl. 10. 23:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Le nem vágatnám, sem a Kedvesemért, sem a rákos gyerekek kedvéért, ha én így szeretem és így érzem jól magam a bőrömben. A páromnak ezt el kell fogadnia, ha pedig ezt nem tudja elfogadni, akkor az bennem alapjaiban rengetné meg a kapcsolatunk értelmét...
2016. júl. 10. 23:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Cuki ez a "tegyünk meg mindent egymásért" dolog, de elég naív is. Az első, és legfontosabb személy a te életedben mindig ÖNMAGAD. Nem a párod, meg a rákos kisgyerekek, hanem önmagad. Ne vágd le. Dobjatok össze pénzt egy rövid parókára, azt még az ágyba is belehet csempészni ;)
2016. júl. 10. 23:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
En mult osszel levagattam es nem bantam meg. Egyebkent a te hajad, a te dontesed, ha nem akarod ne vagasd le senkiert.
2016. júl. 10. 23:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha így ismerkedtetek meg, így fogadott el, akkor most sem változtatnék a külsömön!
2016. júl. 10. 23:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted szeret az az illető aki a saját vágyaira akar formálni téged? Én biztos nem tenném meg érte.Normális ember nem kér ilyet a párjától,ha szívből szereti.Ez nem kis dolog!!!
2016. júl. 10. 23:56
 8/16 anonim ***** válasza:

Én levágattam a hajam...megbántam.

Az ember akkor szeret valakit, ha elfogadja benne azt amit nem szeret. Ha így ismert meg, így szeretett beléd akkor miért akar megváltoztatni? Nem tartom ésszerűnek ezt...

2016. júl. 11. 00:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt tegyed, amit te szeretnél. Én biztos nem vágatnám le senki kedvéért, ha egyszer szeretem és úgy érzem jól magam.
2016. júl. 11. 00:49
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem akarod akkor be tedd.

Ez nem szakáll, hogy egy hónap alatt visszanő.

2016. júl. 11. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!