Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan leszbikus aki megkérte a barátnője kezét?
Tudom, itthon magyarországon nem engedélyezett a házasság, de ettől függetlenül jelképesen egymás közt eljegyezhetik magukat a párok, mint életreszóló kötelék.
Kíváncsi lennék ilyen sztorikra. :)
Egyfajta "leánykèrèses" dologban volt már rèszem,de nem lett semmivel se megpecsètelve. Mindenesetre ha lesz olyan valaki èn mindenkèppen kivitelezni szeretnèm. Már utána èrdeklődtem egy-kèt papnál akik nem foglalkoznak azzal,hogy milyen az identitásod.. Ès boldogan összeadnak.. Igen,akármilyen hihetetlen itt MO-n is. Először èn se nagyon hittem el.
23/l/l
köszönöm az eddigi válaszokat.:)
Várom a továbbiakat, sztorikat akinek van.
Nekem megkérte a barátnőm a kezem. Kaptam tőle először egy ezüst gyűrűt a 18.szülinapomra, majd vett egy közös gyűrűt valentin napra.
Úgy vagyunk vele, hogy várjuk a melegházasságot Magyarországon. Ha lesz lesz, ha nem, akkor ha lesz pénzünk és módunk rá, külföldön összekötjük az életünket. :)
19/L
És hogy történt? Milyen mondattal kérte meg? hol?:D Bocsi, de ilyen részletekbe menően érdekel.
Amúgy én is erre készülök, azért érdekel, hogy mások hogy csinálták, esetleg valami ötletet meríteni.
Hát huhh. Az én lánykérésem lehetett volna romantikusabb, de sajnos a körülmények miatt nem volt az.
Ha adhatnék menyasszonyként :D tanácsot és a barátnőd is szereti a romantikus dolgokat, legyen az. Legyen aznapról maradandó el
élménye. Pl. vacsora amit te főzöl, meghitt beszélgetés, csókok, együttlét. A lényeg, hogy évek múltán is pozitív emlék legyen neki. Mosolyogva gondoljon rá vissza.
Sok szerencsét és boldogságot kívánok nektek! :)
Egyébként hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
19/L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!