Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Csak én fogok mellé ilyen téren?
Megismerek egy lányt,elkezdünk beszélgetni,aztán kiderül,hogy:
1.Több 100 km-re van tőlem
2.Csak intim képeket akar és nem lehet vele normálisan beszélgetni
nálam is van hasonló...mondjuk fura, hogy sok lány (nem csak ismerkedésnél), mondja, hogy de jó, hogy nem szexuális témával zaklatom, mint itt sokan mások, erre végül ő hozza fel, hogy hogyan maszturbál, mikor van meg neki meg ilyenek...
de általában akikkel hosszabban levelezek azok normálisak :) van olyan akivel évek óta levelezek :)
23F
#2:
bocs megint benéztem :D alkategóriát nem sűrűn nézek, csak ha gyanús a kérdés :)
23F
1. kategória :D
Általában nálam is ez a két véglet létezik..:')
én amúgy nem pontozlak le, mert olyanoknál válaszolsz, amik nem függenek nemtől, szimplán párkapcsolat topikban is megállnák a helyüket... és jókat írsz :) az ilyen ritka :D szóval pacsi :)
amúgy én is mindig olyanokkal beszéltem és végül olyannal is jöttem össze és nem bánom, nagyon örülök :) gondolj arra, hogy ez átmeneti állapot és nem kell sokat kibírni :) ha vidéki vagy, akkor ez sajnos ilyen :) kitartást neked a párkereséshez :)
aki meg intim képet akart vagy csak szexet, azt mind egyből lepattintottam meg röhögtem egy jót :D
Nekem is ezek a tapasztalataim,úgyhogy pacsi. De már meg se lep. Hol lehet normális lányt találni? Ez egy felettèbb jó kèrdès. Sokszor felteszem ènis magamnak:D
23/l/l
Van több lehetőség, vagy belemész a kis játékába vagy pedig tényleg nevetsz egy jòt és megmondod neki, hogy nem az intimszférájával szeretnél ismerkedni.
Akadnak normális, intelligens nők is, szerencsére.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!