Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti jöttök a Pride felvonulásra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MaryRead kérdése:

Ti jöttök a Pride felvonulásra, vagy a Pride valamelyik programjára? Melyikre?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 09:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
34%

Nem megyek. Szerintem az ilyen felvonulások többet ártanak mint amit használnak. Aki utálni akarja őket, az úgyis utálni fogja, aki meg nem, az azért utálja meg, mert folyamatosan nyomják a pofájába, hogy meleg, meleg, meleg, meleg, meleg...

Legszívesebben én is betiltanám az ilyeneket, mert csak a népbutítás és a magamutogatás a célja.

Aki meg engem lenáciz, annak elárulom, hogy a testvérem transszexuális és nagyon szeretem őt. Szóval a legnagyobb érvetek itt megbukott.

2016. jún. 28. 13:17
 22/30 anonim ***** válasza:
18%
Miért kell lepontozni amít írtam.Mi a kötelességünket tennénk.Megvédenénk az állampolgárokat a valós fenyegetéstől.Plusz gyakorolnának lőli a fiúk.Kellemeset a hasnossal és a kötelességgel.
2016. jún. 28. 13:20
 23/30 anonim ***** válasza:
96%

,,Volt régen "hetero felvonulás".... Budapest Parádé névre hallgatott, ahol heterók vonultak, hasonlóan mint a Pride-on. A mell- és nunivillantó csajokat ráadásul senki se dobálta meg, hogy "ilyet otthon a négy fal között csináljon". És most nem teszem be a képet a tuttifrutti kamionról, ahol a csajszi "szopnék" pólóban ujjaival húzza szét a nagyajkait éppen a közönségnek.,,

De ezt gondolom azért nem lövöldözgetné senki... Meg ez mennyire gyereknek való? Gyereknek valójában egyik felvonulás sem való, miért kell őket belevonni? Az megint más, hogy egy gyerek nem attól lesz meleg, mert lát két meleget.

De nem megyek ilyesmikre, szerintem többet árthat, mint használhat ez az egész. Semmilyen felvonulást nem kellene tartani, hanem szépen élni otthon nyugodtan, ki hogyan szeretne. Sajnos, akik utálják ezt az egészet azt egy felvonulás nem fogja megváltoztatni, sőt még nagyobb ellenszenvet kap... Az meg megint más dolog, hogy én pl. nemtől függetlenül nem vagyok arra kiváncsi, ha egy pár nyalja-falja magát az utcán, mert nem odavaló, ezt nem ártana néhány heteronak is tudni.

2016. jún. 28. 18:23
 24/30 anonim ***** válasza:
16%

De divat lett a náci szó....

Hihetetlen

2016. jún. 28. 19:28
 25/30 anonim ***** válasza:
10%
Régen is volt Pride.A vasútig,onnan a táborba.De akkor legalább hasznos tagjai voltatok a társadalomnak.
2016. jún. 28. 22:09
 26/30 anonim ***** válasza:
45%

Én megyek. Egész poén kis hétvégi program.

#21, ismerjük ezt, a "vannak fekete barátaim" típusú érvelést. Attól még ugyanannyira bigott vagy, vagy éppen nem bigott (nem ismerlek annyira, hogy biztosat tudjak mondani, bár az, hogy te betiltanád, minimum arra utal, hogy diktatórikus hajlamaid vannak), teljesen mindegy, hogy milyen a testvéred.

2016. jún. 29. 12:06
 27/30 anonim ***** válasza:
Diktatórikus hajlam... Nem, csak nem egy agymosott hülye. Így csak azokat uszítjátok, aki azt vallja, hogy nem zavarják a melegek, ha nem előtte nyalják egymást. Az utálkozóknak meg csak adtok még egy lehetőséget az utálkozásra. Ez a felvonulás csak azoknak jó, akik eleve szimpatizálnak a homoszexuálisokkal, másokból csak negatív érzéseket váltanak ki.
2016. jún. 29. 22:21
 28/30 anonim válasza:
33%
Nem megyek,mert nem engednek be a rácson belülre,a majmok közé!
2016. jún. 30. 15:50
 29/30 anonim válasza:
33%
Amúgy is elég forróság van,ott meg még melegebb lesz a f.....k között!Remélem a nagy melegtől lepetézik néhány tucat homokos! :)
2016. jún. 30. 15:54
 30/30 anonim ***** válasza:
18%

Soha az életbe nem mennék ilyen hihetetlenül nagy .....-ra, kit érdekel, hogy ki kit szeret. Még a tvbe is leadják, elég szörnyű. Mit kell ezen hirdetni? aztán meg vannak olyanok akik elvárják, hogy a külső szemlélők ne tegyenek sértő megjegyzéseket, vagy esetleg ne akarják összeverni őket, és persze hogy nem nézik ezt jó szemmel, semmire se jó ez az egész cirkusz. Senki se másabb a másiknál.

Egy lány

2016. júl. 1. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!