Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sürgős! Megjött és ma lovas...

Sürgős! Megjött és ma lovas felvonulásra kellene mennem :S (? )

Figyelt kérdés

Tegnap este megjött, ma pedig lóval kellene felvonulásra mennem. Kb 3-4 órás lesz nem hiszem hogy tudok közben cserélni de van rá esély.

Nem fog gondot okozni? Ti szoktatok lovagolni ha megvan? Ha közvetlen előtte beteszek tisztát az kitart? Nem fog átázni?

Elég erős a vérzés.

Elnézést ha rossz kategóriába raktam :/

2014. szept. 20. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Kellemetlen helyzet, de normál tampon és naaaaaagy betét - mondjuk éjszakai, vagy szuper plusz, és nem lesz baj. Nekem is erős szokott lenni, engem nem zavart lovaglás közben.
2014. szept. 20. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam: Tampon, plusz betét. Annak ki kell bírnia 3-4 órát.

Én szoktam lovagolni, sőt bármi mást is csinálni, ha megvan, de én nem vagyok mérvadó, mert nekem elég gyenge.

Az erőfeszítéstől esetleg gyorsabban átázik az ember, de gondolom felvonuláson nem kell vágtáznod, csak séta, esetleg könnyű ügetés?

2014. szept. 20. 11:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen nem vágtázunk.

Sosem használtam még tampont. Egyszerű betétet használok de mondjuk elég jól felszívja a nedvességet.

2014. szept. 20. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:
De bocsánat elírtam, 2,5 fél óra lesz maximum 3.
2014. szept. 20. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!