Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti jöttök a Pride felvonulásra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MaryRead kérdése:

Ti jöttök a Pride felvonulásra, vagy a Pride valamelyik programjára? Melyikre?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 09:44
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy kinek mi a véleménye a Prideról, ami egyébként NEM csak felvonulásból áll, hanem egy szimpla kérdés volt, hogy megtudjam kik jönnek. .-.
2016. jún. 28. 12:13
 12/30 A kérdező kommentje:
Azt meg egyenesen szánalmasnak tartom, hogy egyesek fenyegetőznek ezzel kapcsolatban, és azt sem értem, hogy miért ártana a Pride a gyerekeknek. Mert esetleg véletlenül elfogadóbbak lesznek másokkal? Felvonulásra SEMMI FÉLE felvonulásra nem vinnék ki kisgyereket a tömegbe! De hangsúlyozom a Pride nem csak a felvonulásról szól!
2016. jún. 28. 12:18
 13/30 anonim ***** válasza:
23%

12, valahol baromi nagy szerencsének tartom, hogy nektek melegeknek nincs gyereketek, ha tényleg azt gondoljátok mehet oda gyermek. hihetetlen mennyire nem gondolkodnak egyesek. mint írtam is, a tv-ben sem véletlenek a korhatárok.

Ezt mondjuk - a kérdezővel ellentétben - szerencsére a meleg szórakozóhelyek vezetőik értik(ott sincs semmivel sem több mint a felvonuláson), és 18 év alatt nem engednek be senkit.

2016. jún. 28. 12:26
 14/30 kovpet ***** válasza:
92%

# 9: Láttál már ilyen felvonulást? Az egyetlen veszély ott a gyerekekre az, hogy megijednek a kordonokon kívül ordibáló náciktól.

Vagy te azt hiszed, hogy ott mindenki kefél mindenkivel?

Ez egy sima felvonulás, a résztvevők fele egyébként heteroszexuális.

2016. jún. 28. 12:28
 15/30 anonim ***** válasza:
15%

14, Képzeld láttam nem is egyet. meleg szórakozóhelyeken is voltam többször.

Dobálók pl tavaly már nem is voltak, annyira elzárták őket. Szóval olyan veszély nincs. Ráadásul akinek ez nem tetszik (ellentüntető esetleg) az feltétlen náci. Vagy szerinted aki ezzel nem ért egyet az biztosan náci? Hmm elég felszínes és megbélyegző látásmód ez egy melegtől. Gondolom az vagy. Ráadásul sok melegnek sem jön be a vonulás, gondolom ők is mind nácik... hihetetlen milyen korlátoltak ezek a "nácizók". kb mint a nácik. megérdemlitek egymást.

2016. jún. 28. 12:33
 16/30 anonim ***** válasza:
13%
bocs így pontos: "az nem feltétlen náci"
2016. jún. 28. 12:38
 17/30 kovpet ***** válasza:
97%

Egyrészt nem vagyok meleg. Másrészt nem az a náci, aki máshogy gondolja, hanem az, aki fekete ruhában és bakancsban karlendítések mellett hörög és ordít meg dobálózik dolgokkal. Örülök, hogy a gyűlölet annyira elvakít, hogy nem veszed észre a nyilvánvalót.

Ami úgy néz ki mint a szar és olyan a szaga is mint a szarnak, az szar. Ezen nincs mit beszélni.

2016. jún. 28. 12:39
 18/30 kovpet ***** válasza:
94%

Amúgy semmilyen tüntetéssel meg vonulgatással nem értek egyet, legyen az devizahitel-károsultak vagy vallási körmenet vagy a melegfelvonulás. Én sosem mennék ilyenekre.

De aki akar, mehessen.

2016. jún. 28. 12:41
 19/30 anonim ***** válasza:
16%
17, Akkor viszont azt kell feltételeznem, hogy nem láttad az ellentüntetőket. Egy elenyésző kisebbségre igaz bakancs, feketeruha stb jellemzés. Ezek szerint te nem voltál még ilyen vonuláson, vagy elképesztően általánosítasz és lazán lenácizól bárkit akinek más a véleménye. Más lehetőséget nem látok.
2016. jún. 28. 12:42
 20/30 kovpet ***** válasza:
100%

A karlendítőket nácizom le és ez nem is fog megváltozni.

Az, hogy valaki nem ért egyet valamivel, nem baj. Nem egyformák az emberek. De aki ordas eszméket hirdet, annak a tudtára kell adni, hogy ez nem "menő" (hiába hiszi ezt ő és a többi részeg ősember elvtársa), hanem szánalmas és üldözendő.

2016. jún. 28. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!