Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi vagyok? Vagy csak "eltévedtem"?
Mert még nem volt egy igazi,mindent magába foglaló szexuális élményed.
Ez természetes hogy ilyenkor még minden izgat.Majd ha együtt leszel egy fiúval.Utánna tudsz majd mérlegelni.Vagy maradsz a fiúknál,vagy kipróbálod egy lánnyal.Hajlamosító tényezők már most észre vehetők,de ez nem szentírás.
Én is éltem már át hasonlót,igaz én már voltam fiúval többször is.Maszti közben is van amikor lánnyal fantáziálok.
Akkor kezdődött minden amikor a legjobb barátnőmet meztelenül láttam és én is pucér voltam.Nem tagadom,hogy megkívántam,ha akkor egy láyy szellő rám fújta volna akkor a legvadabb hurrikán sem szedte volna le rólam.:)19/L
Szerintem a baráti/barátnői körödben a lányok rendezettebbrk, adnak magukra, akár tisztálkodásban, öltözködésben. És te is ilyen vagy. Persze hogy jobban vonzanak az ilyen jellemzők, mint a többségében elhanyagolt fiúk 😊
Debez lehet pillanatnyi is. Az alapján, hogy fiúkkal szemben sincs ellenvetésed inkább biszexnek mondnálak
Már nem azért, de ez nem ezen múlik. Én a gondolattól is irtózom, hogy egy nagyon ápolt, jóképű, izmos férfival, aki a nők szemében isten, lefeküdjek vagy akár csak csókolózzak is. Egyszerűen csak a nők vonzanak és kész, tehát heteró vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!