Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen a "leszbi mosoly"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a "leszbi mosoly"?

Figyelt kérdés

Hallottam mar róla, ilyen féloldalas mosoly ugy tudom. Ez egy tudatos, vagy abszolút indirekt jelenség? Igy jelzi egy lany egy másiknak, hogy tetszik neki?

Előre is köszönöm a normalis válaszokat

2016. jún. 12. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, hogy te ezt hol hallottad de szerintem ilyen nem létezik
2016. jún. 12. 12:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Már nem tudom, talan itt az oldalon. Tényleg nincs ilyen?
2016. jún. 12. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem konkrétan leszbi mosoly, de inkább rájuk jellemző a féloldalas mosoly a lányok közt... mert sokan közülük alapban így mosolyognak... jelzéshez szerintem semmi köze :D jelzés az lehet, hogy rámosolyog a saját maga természetes mosolyával... :D
2016. jún. 12. 12:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Azert kérdezem, mert en is ugy mosolygok alapból😂

Es ugy tudom, hogy nem vagyok leszbi... Csak biszex

2016. jún. 12. 13:13
 5/11 anonim ***** válasza:

rájuk is jellemző, van nem egy bi ismerősöm aki úgy mosolyog... :D ellenben olyan hetero lány nem jut nekem most eszembe, aki úgy mosolyogna...

egyénként főleg a fiúk mosolyognak féloldalasan... persze ők sem feltétlenül... tényleg tök egyénfüggő a dolog

2016. jún. 12. 13:19
 6/11 anonim válasza:
Szerintem elég jellemző a leszbikusokra...mondjuk nem feltétlenül csak ők szoktak, de én ezt sokszor szem előtt tartom :D...imádom ha valaki féloldalas mosolyt dob:))
2016. jún. 12. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudok ilyesmiről o.o

Vagy lehet èn vagyok lemaradva,bár volt párszor olyan,hogy random lányok nèztek..túlságosan feltűnően èn meg mivel alapból mindig mosolygok így.. Nekik is mosolyogtam:DD Aztán mentek az ilyen nonverbális dolgok,vicces volt:D

Jót nevettem rajta.

23/L/L

2016. jún. 12. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

Valaki küldene erről a bizonyos mosolyról egy képet?

2016. jún. 12. 14:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy en se nagyon találok kepet róla.

De Koszi a válaszokat, meg írhattok tapasztalatokat :)

2016. jún. 12. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem tudom miről beszélsz ,de szerintem ez is csak egy bizonyos leszbikus kategóriánal jelenik meg és szerintem ezek a butchok ,ott se mindenkinél mielőtt bárki belekötne,de én még csak náluk láttam ilyet. Nekem is elő szokott jönni ,általában akkor amikor tetszik egy lány ,nem tudatos nálam legalábbis nem.
2016. jún. 16. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!