Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen a "leszbi mosoly"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a "leszbi mosoly"?

Figyelt kérdés

Hallottam mar róla, ilyen féloldalas mosoly ugy tudom. Ez egy tudatos, vagy abszolút indirekt jelenség? Igy jelzi egy lany egy másiknak, hogy tetszik neki?

Előre is köszönöm a normalis válaszokat

2016. jún. 12. 12:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

kapásból két biszexet ismerek akiknek van ilyen mosolya, nem kell hozzá leszbikusnak lenni... és amúgy náluk változó mennyire fiúsak vagy épp lányosak, de a mosoly az marad ugyanez a féloldalas... szóval szerintem a butch kategóriába nem illenek bele, de amúgyis idegesítenek már engem az ilyen címkék... ez az egész sokkal színesebb, minthogy ilyen könnyen be lehessen skatulyázni ennyi egyedi embert feketén-fehéren...

aki pedig totál fantáziátlan, hogy hogyan is néz ki a féloldalas mosoly, guglizzon rá erre a kifejezésre akár angolul, nézze meg a képeket, főleg pasikat fog látni, na olyat tessék elképzelni lányon (ha nem megy szintén keresőbe a kifejezés mellé oda lehet írni, hogy lány), vagy ha lány kérdi nézze meg magát a tükörben vele, ennyi... :D most se a sajátoméról se ismerősöméről nem fogok képet küldeni... de gondolom senki sem, azért is kéne még mindig a kép pár embernek... :D

2016. jún. 16. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!