Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti hogy éltétek meg amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éltétek meg amikor rájöttetek hogy bi/leszbikusok vagytok?

Figyelt kérdés
19/L/L :)
2016. jún. 15. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem rajottam hanem egyszeruen kialakult h mind a.ket mem vonz .. De jol nem zavart
2016. jún. 15. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát igazából kiskoromtól kezdve éreztem és elég hamar sikerült elfogadnom mert muszáj volt.

Nem tudom magamnak még bevallani h leszbikus vagyok mert elég fiatal vagyok még de haladok:D

2016. jún. 15. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 jogos..
2016. jún. 15. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt nagyon trauma. Tulajdonképpen nem is volt olyan hatalmas rádöbbenésem, mindig természetesnek, magától értetődőnek vettem, hogy nem érdekelnek a fiúk, férfiak a nőkkel ellentétben.

Persze ettől még van, amikor a hullámvasút alján vagyok (főleg nások gyűlölködése miatt), de nem is akarnék megváltozni, még ha lehetne is. :)

16/L/L

2016. jún. 15. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát èn mindig is tudtam,csak letagadtam meg elnyomtam magamba,nemcsak a család miatt hanem mert a világ úgy áll ehhez ahogy.. Meg adtam ezeknek a behatásoknak,így rossznak is èreztem. Aztán beleszerettem egy lányba,ès èrte megèrte ezt az egèszet bevállalni.. Bármi is lett volna. De ahogy az ember idősödik rájön azèrt ezekre,meg dolgokra..ès,hogy csak egy èletem van..most legalábbis.. Mièrt ne èlhetnèm le boldogan? Szerintem kemèny dolgok ezek..pláne ha az ember egyedül van benne. Mert nyilván nem köti az orrára senkinek se..vagy dobálózik ezekkel.

Ráadásul amíg tehetem èn se mondom el itthon isten ments. Pláne amíg függ valakitől a másik. Ez esetben a szüleitől.

23/L/L

2016. jún. 15. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Már vagy 10 éve tudom, hogy a női test is vonz. Viszont nem nevezném magam biszexnek, amíg nem próbáltam lánnyal és nem élveztem a dolgot. Addig megmaradok kíváncsi heterónak. De ha be is igazolódik, hogy biszex vagyok, lazán elfogadom. Nem egy ember megkérdezte már, hogy szexuálisan érdekelnek-e a lányok is és mindig megmondtam, hogy igen.

Mondjuk engem nem nagyon izgat az erre vonatkozó társadalmi elvárás, amibe ugye az azonos neműek vonzalma nem fér bele. A családom sem akadnak ki igazán, csak meglepődnenek.

23N

2016. jún. 15. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 16 éves lehettem, amikor már nem csak sejtettem, hanem biztosan tudtam, hogy a nőkhöz vonzódom.

Én személy szerint nagyon kétségbe voltam esve, valószínűleg azért, mert az én környezetemben ez egyáltalán nem elfogadott.

Több barátom is volt, de be kellett látnom, hogy ez így egyáltalán nem fog működni, úgyhogy elég sokáig egyáltalán nem volt senkim.

Egy pár hónapja megismertem egy lányt, akivel azóta már egy pár vagyunk, és annyira boldog vagyok, hogy azt le sem tudom írni szavakkal. :) Bár azonnal így kezdtem volna..

2016. jún. 16. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt felfedezés, természetesnek vettem a dolgot. Ugyanolyan volt-nekem legalábbis- mikor egy heterot elkezdi érdekelni a másik nem.

17/L/Bi

2016. júl. 16. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Már oviban is megnéztem a lányokat és volt nagyon közeli barátnőm így nekem természetes. 21/Bi/L
2016. aug. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!