Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Jó minőségű felcsatolhatós?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó minőségű felcsatolhatós? Ami nem mozdul el, és jó az anyaga? Strapless Strap-ont néztem, erről vélemény?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
A strapless az az aktív félnek nagyon élvezetes.Mert análisan van rögzytve.S ezzel análisan és vaginálisan is izgatva van.Megbízható és stabil cucc.:)
2016. jún. 13. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:

habár csak felületesen nézegettem, de amik direkt strap-onos dildók eléggé gagyik. Én inkább azt tanácsolom, hogy vegyél egy jó minőségű dildót/vibrátort/miegymást ami kompatibilis egy straponnal és vegyél egy olyan strapont ami csak egy karika ahova berakhatsz bármifélét. Remélem egyértelmű amit írtam.

Straplesst láttam már, jól néz ki, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy kényelmes lenne...

2016. jún. 13. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti, elég nehéz, főleg, ha vibrátoros. Ezért szoktak erre a célra a lányok egy harisnyát kilyukasztani, hogy az valamennyire segítsen megtartani. Persze jól fog jönni, ha a hüvelyizmaiddal rá tudsz szorítani. Egyébként van olyan is, aminek van anális része is, az lehet, hogy jobban meg tudja magát tartani a helyén, de az kevésbé masszírozza a G-pontot. Anyagát illetően ugyanolyan, mint a legtöbb realisztikus vibrátor.
2016. jún. 13. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
a strapless dildóval egész jól működik addig amíg az aktív fél összezárja a combjait. Ha elkezdi kitárni, kicsúszik "menet közben".
2016. jún. 15. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!