Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt olyan, akinek az "önbeism...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, akinek az "önbeismerése" (amikor magának vallotta be) és/vagy a "coming out"-ja 20 év felett volt?

Figyelt kérdés
Két barátom volt, egyikkel sem bírtam lefeküdni, de "más" már történt mindkettővel. Sosem találkoztam leszbikussal (legalábbis nem tudok róla), tehát kalandom sem volt, sem párkapcsolatom. 21/L
2016. jún. 13. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen jöttem rá, hogy a női test vonz... ekkor 2 éve fiúm volt már... akkor nem számított a dolog, miért számított volna, őt szerettem, felesleges volt elmondani akárkinek. 22 éves koromban lettem szingli és többet nem akarok pasit... nem miatta, csak sosem vonzott a testük... meg rengeteg dolog nem ment a szexben sem úgy, ahogyan kellett volna. otthon még nem tudják rólam, de már minden barátom igen... szóval ja így ezek után leszbikusnak mondom magam, vagyis leginkább az áll közel asszem ahhoz, ami vagyok... pedig még nem voltam lánnyal én sem... de mondjuk ez remélhetőleg nem sokáig marad így, mert van barátnőm ^^

24L

2016. jún. 13. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Én évek óta érzem,hogy vonzanak a nők. De csak nemrég vallottam be magamnak is, hogy biszexuális vagyok!

32/L

2016. jún. 13. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, én lassan 21 leszek, és csak nemrég tudtam elfogadni, hogy bizony leszbikus vagyok.

Nekem is voltak előtte párkapcsolataim, de így visszagondolva szerelmes egyetlen egyszer sem voltam, és a szex sem volt jó.

Még ezek után sem akartam beismerni magamnak, hogy a nőkhöz vonzódom, azután egyszer csak találkoztam egy (leszbikus) lánnyal, akiről le sem tudtam venni a szemem, és minden kételyem elszállt. :-)

2016. jún. 17. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Párom volt úgy, hogy ő mindig is érezte magában a dolgot, hogy ő az. Középiskolásan a szülei elé állt és megmondta nekik. Akkor elhessegették, hogy nem tudja, hülyeség. Aztán 26 éves korában már a nagy magány után elfogadta magában a dolgot, elmondta a szüleinek is a dolgot, aztán utána elkezdett csajozni. :)
2016. júl. 21. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Tizenévesen nagyon ragaszkodtam az egyik barátnőmhöz. Talán ez annyira nem is meglepő, de egyszer viccből megkérdeztem,hogy mi lenne ha megcsókolnám. Nem tudom,hogy a kíváncsiság szólt belőlem vagy valami más,de a csókból nem lett semmi és pár év után megszakadt a kapcsolat. Én meg fiúztam meg nem is foglalkoztam a dologgal különösebben. Teltek az évek és mindig elő-elő jött a csajos téma. Neten talált erotikus sztori, film akármi, és sose akartam úgy elfogadni,hogy esetlegesen vonzanak a nők (is), kíváncsiságnak tudtam be. Most meg már a 20-on év közepén meg egyre inkább érzem,hogy nem csak kíváncsiság..Szerintem bi vagyok, de még nem volt alkalmam nővel lenni sajna :)
2016. júl. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!