Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányok, fiúk! Vallotta be már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Vallotta be már nektek valaki, hogy meleg? Mit mondott? Hogyan fogadtátok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 26. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vallota. A legjobb barátom. Kicsit furcsálltam, de mondta, hogy nem akarna rámbuzulni. És barátok maradtunk
2014. júl. 26. 22:17
 2/6 anonim válasza:
100%
nekem igen, már egyketten tudták osztályba, barátnőm elmondta, ő pedig odajött hozzám, hogy biztos tudom, és nem akarja, hogy hireszteljük, de kb. 2 éve így érez és nem is tud változtatni rajta. a leggázabb, hogy azt is mondta, hogy másik fiú osztálytársamon is érzi, hogy meleg... azaz ők látják a másikon.:D
2014. júl. 26. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szarul reagáltam azt hittem viccel mert többen voltunk poénkodtunk este volt, de aztán mondtam, hogy ez tök oké semmi gáz :) Barátok maradtunk és azóta is remek a kapcsolatunk !

17/L

2014. júl. 26. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a legjobb barátom meleg. Ő mélyen vallásos családban nőtt fel, és szegényt eleinte nagyon megijesztette a gondolat, hogy talán a fiúkhoz vonzódik. Azt hiszem, én voltam az első, akinek elmondta. Szerintem jól fogadtam, de igazából ezt ő tudná megmondani. 16/l
2014. júl. 26. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az exem. Hogy mit mondott? Hát, igazából be volt rúgva, úgyhogy össze-vissza mindent. Aztán másnap skypeon tisztáztuk a dolgokat és végülis kapcsolat lett belőle. Ebből is látható, hogy elég jól fogadtam a dolgokat...bár kicsit meglepett.
2014. júl. 26. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

igen vallota egy nem túl közeli ismerős.

nem kertelt,egyenesen a kéembe mondta:"meleg vagyok,bu-zi,ha úgy jobban tetszik."

erre én:aha.én bi vagyok,nem meleg.

aztán leszoptuk egymást.

2014. júl. 27. 18:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!