Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek már vallotta be valaki, hogy meleg?
Igen, volt már rá példa. Miért lenne ciki haverkodni velük?
27/F
Igen.
Hogy mondta el? Hát közölte, hogy el akarna mondani valamit, és reméli, nem változtat a barátságunkon.
Hogy reagáltam rá? Őszintén, akkor már régen sejtettem. Mondtam neki, hogy oké, ez nekem nem számít.
Miért lenne ciki haverkodni velük? Sőt, tapasztalatom szerint sokkal kedvesebbek és figyelmesebbek, mint a heterók legtöbbje.
Azt nem bírom, mikor valaki erre úgy reagál, hogy "oké, de ugye nem fogsz rám mozdulni?". Ki hiszi azt, hogy a melegek mind kúrásmániás pszichók, akik bármilyen férfi seggre rákattannak?
Bár én meleg vagyok, de a leszbikus bnõm vallotta be h leszbi, miután én elmondtam h meleg vagyok. Nem változott semmi, csak sokkal inkább megbeszéltünk egymás dolgait bizalmasan :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!