Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Fog változni? Mit csináljak? 22/L
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel akibe nagyon szerelmes vagyok és Ő is belém. Mindenben klappolunk, végre egy normális, okos, sexi lány, akire lehet számítani. De a sex valahogy nem jó. Nem tudok elmenni, pedig kívánom őt nagyon és felizgat, de aztán mégse megy... Nem tudom mi a baj. Szeretem őt és nem akarom elhagyni de nem értem ezt. Fordítva nincs baj, perceken belül el tudom élveztetni és am nem hiszem hogy vele van a baj.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Totál nem értem... Légyszi ne trollkodjatok, ez tényleg nagyon bánt engem és szeretném megoldani. Pszichológus segítene?
Igaz, hogy tanulok pszichológiát de nem ilyen jellegűt. Viszont ha szeretnél valakivel erről beszélni akkor szívesen meghallgatlak akár ott, akár személyesen, ahogy neked jobb. Gondolom a netet választod de ha inkább személyesen nyílnál meg egy idegennek akkor csak szólj ;)
19/Bi/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!