Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Fog változni? Mit csináljak? 22/L
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel akibe nagyon szerelmes vagyok és Ő is belém. Mindenben klappolunk, végre egy normális, okos, sexi lány, akire lehet számítani. De a sex valahogy nem jó. Nem tudok elmenni, pedig kívánom őt nagyon és felizgat, de aztán mégse megy... Nem tudom mi a baj. Szeretem őt és nem akarom elhagyni de nem értem ezt. Fordítva nincs baj, perceken belül el tudom élveztetni és am nem hiszem hogy vele van a baj.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Totál nem értem... Légyszi ne trollkodjatok, ez tényleg nagyon bánt engem és szeretném megoldani. Pszichológus segítene?
Akkor először is mondd el neki, hogy te nem élvezel el attól, ahogy ő csinálja. Ha nem szólsz neki, honnan tudná, hogy másra vágysz? Egyébként pedig kérd meg őt, hogy nézze végig, hogy te hogyan maszturbálsz (ő ne nyúljon magához, hanem figyeljen és tanuljon).
22/L
És technikailag ügyes a barátnőd? Vagy tapasztalatlan?
Huh, nehéz kérdés. Eddig megjátszottad magad? Hogyhogy nem tűnt fel neki?
Velünk volt ilyen, minden kombinációban. Eleinte nekem nem ment, utána jó volt, aztán hosszabb korszak, amikor neki nem ment, most úgy tűnik, hogy rendeződött a dolog. Az biztos, hogy fontos a kommunikáció és hogy tudja a másik, hogy te nem mész el. Nem csak a technikai, hanem a lelki dolgokat is lehet rendezni, ha beszélgettek eleget, ha ez sem segít, akkor lehet, hogy jó ötlet lenne pszichológushoz menni, de ne ezzel kezdd!
Ha szeretnél róla beszélgetni, akkor írj privátot, mert ennél jobban itt a kérdés alatt nem szeretném részletezni a dolgot. (Viszont csak hétvége felé tudok majd válaszolni!)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!