Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van ez? Fog változni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Fog változni? Mit csináljak? 22/L

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel akibe nagyon szerelmes vagyok és Ő is belém. Mindenben klappolunk, végre egy normális, okos, sexi lány, akire lehet számítani. De a sex valahogy nem jó. Nem tudok elmenni, pedig kívánom őt nagyon és felizgat, de aztán mégse megy... Nem tudom mi a baj. Szeretem őt és nem akarom elhagyni de nem értem ezt. Fordítva nincs baj, perceken belül el tudom élveztetni és am nem hiszem hogy vele van a baj.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Totál nem értem... Légyszi ne trollkodjatok, ez tényleg nagyon bánt engem és szeretném megoldani. Pszichológus segítene?

2016. jún. 6. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Magadtól el tudsz menni? Próbáltad már rávezetni őt, hogy neked mi a legjobb? Ha nem, pótold.
2016. jún. 6. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy a barátnőd tud róla, hogy nem tudsz elélvezni?
2016. jún. 6. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
A válaszolás valóban kicsit hosszabb beszélgetést igényelne a témáról. :)
2016. jún. 6. 19:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Magamtól el tudok menni igen. Próbálom rávezetni, irányítani, de nem mondtam el neki...nem tudom egyszerűen. Tudom hülye vagyok de akkor se. Azt hittem idővel jobb lesz
2016. jún. 6. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor először is mondd el neki, hogy te nem élvezel el attól, ahogy ő csinálja. Ha nem szólsz neki, honnan tudná, hogy másra vágysz? Egyébként pedig kérd meg őt, hogy nézze végig, hogy te hogyan maszturbálsz (ő ne nyúljon magához, hanem figyeljen és tanuljon).

22/L

2016. jún. 6. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Pedig azt gondolná az ember, hogy egy nő tudja mi kell egy másik nőnek. :D
2016. jún. 6. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg. Ha tényleg szetetitek egymást, nem fog gondot okozni. A rávezetés tényleg segíthet. Mondd neki, vagy irányítsd oda a kezét vagy a nyelvét, ahova kell. Néha az a gond, hogy amikor majdnem jó, akkor máshogy csinálja esetleg. Vagy nem csinálja elég ideig. Úgyhogy hagyd, hogy végbe menjenek a dolgok. :)
2016. jún. 6. 20:35
 8/13 anonim ***** válasza:

És technikailag ügyes a barátnőd? Vagy tapasztalatlan?

Huh, nehéz kérdés. Eddig megjátszottad magad? Hogyhogy nem tűnt fel neki?

2016. jún. 6. 23:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Velünk volt ilyen, minden kombinációban. Eleinte nekem nem ment, utána jó volt, aztán hosszabb korszak, amikor neki nem ment, most úgy tűnik, hogy rendeződött a dolog. Az biztos, hogy fontos a kommunikáció és hogy tudja a másik, hogy te nem mész el. Nem csak a technikai, hanem a lelki dolgokat is lehet rendezni, ha beszélgettek eleget, ha ez sem segít, akkor lehet, hogy jó ötlet lenne pszichológushoz menni, de ne ezzel kezdd!

Ha szeretnél róla beszélgetni, akkor írj privátot, mert ennél jobban itt a kérdés alatt nem szeretném részletezni a dolgot. (Viszont csak hétvége felé tudok majd válaszolni!)

20/L/L

2016. jún. 6. 23:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Ahogy azt már előttem írták. Beszéljetek, beszéljetek, beszéljetek! Lehet hogy "ciki" meg fhu de kellemetlen. De meg súgnám, hogy nem egyáltalán nem az! Akkor már inkább az hogy barátnődnek joga lenne tudni, hogy te hogyan éled meg. Ez kettőtökről szól, baromira nem oké h elhallgatod és inkább "szenvedsz". Ha megvan a kellő szeretet és odafigyelés összhang akkor simán működnie kell. Tapasztalatból mondom hogy lehet orvosolni a problémát. Már mind2 fél voltam a játszmába. És soha semmi probléma nem adódott abból hogy megbeszéltük. És szex közbe is beszéltünk. Úgyhogy hajrá nektek is!
2016. jún. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!