Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a lányba, de ő egyáltalán leszbikus?
Figyelt kérdés
Tehát, van egy lány aki velem egy helyre jár edzeni. Nagyon bejön, bár sokat eddig nem beszéltünk. 3 évvel idősebb nálam. Nem látok rajta leszbikus jeleket, de sokszor szemezünk, mosolygunk egymásra. Egyszer edzés után bementem vihorászva az öltözőbe az egyik barátnőmmel, és hát mikor máskor, ha nem akkor kapta volna magára gyorsan a melltartót (zuhanyzás után volt), hogy ne nagyon lássuk már meg a melleit a barátnőmmel. Én elmentem a táskámhoz felkaptam majd mikor kimenni készültem rám nézett elmosolyodott, majd köszönt. Nem igazán tudom eldönteni, hogy most mi a retek van, hogy szeretne e valamit, vagy csak szimpatizál velem, mint barát.(Nem tudja, hogy leszbikus vagyok, nem is igazán tervezem elmondani(senkinek), amíg ki nem derül, hogy ő is az e(persze így azért lebonyolítom a dolgot)) Szerintetek mit jelentenek ezek a kis szemezgetések, meg mosolygások?:/ Mit kéne tennem, hogy magamra vonjam a figyelmét?2016. jún. 5. 23:30
1/7 anonim válasza:
valszeg azért takargatta a melleit előled mert a nőkre gerjed....vagyis igazából hetero arra akarok kilyukadni
2/7 anonim válasza:
Hm, hát ebből sajnos nem fogod se te, se mi megtudni. Próbálj vele valahogy beszédbe elegyedni, edzésterv vagy kérdezd meg, hogy hol vette a cipőjét (jó, tudom hülye ötlet de nők vagyunk nem? :D) vagy bármilyen kifogással, aztán majd kiderül. :)
3/7 anonim válasza:
Csak szeretnéd, hogy leszboszi legyen.
4/7 anonim válasza:
Nehéz ügy.. Néha az az érzésem, hogy több nőben megvan a hajlam (főleg kalandra) lánnyal, mint gondolná bárki is.. Rosszabb hangulatomban meg az az érzésem, hogy szinte minden nő heteró valójában és alig akad, aki tényleg komolyan gondolná lánnyal. :(
5/7 anonim válasza:
Szerintem kezdeményezz pl. kérd el a telefon számát vagy ajánld fel neki h legközelebb edzés után megihatnátok valamit.
Ez még pont az amire senkinek egy szava sem lehet és még ha nemet mond sem kellemetlen.
L
6/7 A kérdező kommentje:
#5 koszi a tippet, rajta leszek:)
2016. jún. 7. 19:12
7/7 A kérdező kommentje:
#4 ez velem is hasonlonkep van:)
2016. jún. 7. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!