Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok és szerelmes vagyok a tanárnőmbe! Hogyan csábitsam el?
Figyelt kérdés
Igazából már 4 éve tanít! Elmondtam neki hogy szeretem de ő azt gondolta hogy nem úgy nézek rá mint nő hanem mint tanár csak jobban kedvelem és jobban figyelek rá! De ez nem így van én szeretem szerelmes vagyok belé!! Viszont valahol azt érzem ő is érez valamit irántam csak nem meri belátni! Hogyan csábítsam el?? Ő most 40éves én pedig 19! Segítsetek lécci!!2016. jan. 30. 19:04
2/16 anonim válasza:
Hat igen ha hetero akkor dobtad...
3/16 A kérdező kommentje:
Most vált el a férjétől! Tudnátok adni ötletet hogyan csábitsam el??
2016. jan. 30. 19:17
4/16 anonim válasza:
A legjobban az imponálna neki, ha tökéletesen felelnél le.
5/16 A kérdező kommentje:
Valami olyat amitol begerjed ram!!
2016. jan. 30. 19:52
6/16 anonim válasza:
Kíváncsi lennék a tanárodra ,hogy néz ki mert lehet,hogy nekem volt csak ekkora szerencsém,hogy nem valami szépek voltak a tanáraim :D
7/16 A kérdező kommentje:
Hat kepet nem mutathatok jol tartja magat! Jo feneke van szepek a mellei igy polon keresztul!! Es vonzoo!! Szoval mien jeleket adjak neki hogy elcsabitsam??
2016. jan. 30. 20:04
8/16 anonim válasza:
1. Tudd meg,hogy teljesen hetero e valahogy ki kellene derítened.
2.Javíts a jegyeiden,hogy ha szarul állsz !
3.Derítsd ki ad e korrepetálást akár pénzért órabérbe csak azért mert nekem adtak régen pár ezresért a suliban nem tudom milyen iskolába jársz.
4.Vállald ,hogy leszbikus vagy soha ne tagadd le !
22 éves srác tippjei voltak ezek nem vagyok otthon a témában főleg leszbikus témában nem:D Remélem valaki aki otthon van a témában ad hasznosabb tippeket:) Remélem sikerülni fog !!!
9/16 A kérdező kommentje:
Hát most nincs senkije! És a jegyeimen is javitottam! Történelem korrepet nemhinném hogy adna hiszen ahhoz minek korrepetálás? Csak lekell üljek és magoljak!! Valami jobbat??
2016. jan. 30. 20:34
10/16 anonim válasza:
Oké :D Azt nem írtad,hogy milyen tantárgy azt hittem valami nehezebbet tanít matek vagy angol :DDD Akkor bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!