Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok és szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok és szerelmes vagyok a tanárnőmbe! Hogyan csábitsam el?

Figyelt kérdés
Igazából már 4 éve tanít! Elmondtam neki hogy szeretem de ő azt gondolta hogy nem úgy nézek rá mint nő hanem mint tanár csak jobban kedvelem és jobban figyelek rá! De ez nem így van én szeretem szerelmes vagyok belé!! Viszont valahol azt érzem ő is érez valamit irántam csak nem meri belátni! Hogyan csábítsam el?? Ő most 40éves én pedig 19! Segítsetek lécci!!
2016. jan. 30. 19:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gond
2016. jan. 30. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

hogy csabitsam el? hogy csaitsam el? hogy csabitsam el?

NYUGHASS MÁR

Egyebkent eleg keves 40 eves gondolkozik 19 évesekbe.. foleg a diakjaval. De ha mazlid lesz akkor kiraly. De kajak masoktol kersz segitseget? meg szerinted ez igy megy hogy leir valaki egy dolgot hogy mi jott be az o csajanak aztan szerinted mindenki arra bukik? Na meg tehetsz akarmit ha nem tetszel neki akkor akkor se fogsz ha leugrassz egy hidrol.

Nőlj fel a pillangócsoportból es talald fel magad tiszta vicc jo hogy abba nem kersz tanacsot hogy hogy viselkedj pontosan meg hany percig nezz a szemébe

2016. jan. 30. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt... érdekes, na mindegy inkább adok tippeket. Általános csábítás, ha valakivel szemezel kéjesen mosolyogsz és érződik, hogy tetszik neked azt észre fogja venni. Más hangsúllyal beszélj vele, nem tudom jobban megfogalmazni, mint, hogy "csábítóan". Órák után vagy előtt állj le vele beszélgetni, érdeklődj erről-arról, flörtölj.

Amúgy meg mért ne lehetne történelemből korrepetálás? :D főleg úgy, hogy ha 19 vagy akkor érettségi előtt? Elég jó indok, hogy ad-e emiatt korrepetálást, ahol szabadabban is tudtok kommunikálni (pláne ha csak ketten vagytok) + nem tudom milyen a viszony a diákok és közte, ettől függően akár poénosan el hívhatnád h ugorjon le veletek egy kávézóba vagy hasonló.

Viszont azt így lábjegyzetbe megemlíteném, hogy az ember sok mindent bemesél magának szóval esélyes lehet, hogy csak a szimpla diák vagy neki és nem is gondol arra, hogy vonzódsz hozzá.

2016. febr. 3. 16:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!!
2016. febr. 7. 10:38
 15/16 Kicsivagyok válasza:
Nyomulj ra:DD
2016. febr. 13. 19:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Aztán hogyan?xdd
2016. febr. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!