Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelmes vagyok az egyik barátnőmbe. Mit tehetnék ellene?
Sajnos nem igazán tudsz ez ellen mit tenni.
Törődj bele drága:) és könnyebb lesz idővel.
L
Teljesen biztos vagy benne, hogy hetero? Kérdezted már tőle, hogy hogyan reagálna, ha mondjuk kiderülne egy lányról, hogy bejön neki? Vagy hogy mit gondol leszbikusokról?
Hány évesek vagytok?
Első vagyok.
Megvolt nyáron a "vallomás", borzalmasan sikerült, azóta is feszültség van ha feljon a téma. Úgyhogy ezt buktam, ennyi volt. Úgyhogy most már csak bele kell törődni és kész.
Kedves kérdező, remélem látod még ezt. Ha van rá lehetőséged, mindenképp próbáld meg, de nagyon óvatosan! Ha meg esetleg már beszéltél vele, akkor kíváncsi vagyok a fejleményekre. Amúgy nekem van pár olyan sztorim ahol a csajszi azért nem lépett mert azt hitte hogy a másik hetero, közben nem. Szóval... Ilyen helyzetben nyugodtan lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!