Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a félénk lányokkal?
1)Titeket mennyire zavarna, ha egy lánnyal randira mennétek, ha kérdeznétek őt tudna válaszolni, de alapvetően nincs sok témája és nem tud kezdeményezni?
2)Vagy épp olyan lányról van szó aki csak akkor tud felszabadultan beszélgetni valakivel, ha már egy két randin részt vettek egymással?
3)Esetleg olyan lányról, aki tud beszélni, de mondjuk engedélyt kér arra, hogy randi végén megölelhessen, vagy adhasson egy puszit?
Szerintetek az ehhez hasonló típusú lányok aranyosak, vagy szóba se jöhetnek?
Nektek mennyi az a randi limit, amit engedtek nekik, hogy bizonyítsanak, mert mondjuk annyira bejön nektek szótlansága ellenére is a lány?
Szia! :)
Nekem elsőre nem nagyon jönne be, hogyha egy lány nem nagyon beszél (magától), és csak válaszolgat a kérdéseimre. Kicsit úgy érezném magamat mint egy vallatáson (persze, az megint más, hogyha előre szól, hogy "bocsi zavarban leszek majd feloldódom"). Gondolom azért mert nekem egyfolytában jár a szám.:D Viszont az első randi után ha szimpatikus és amúgy tényleg csak ez a "baj" nem mondanám azt, hogy na heló viszlát. Abszolút próbálkoznék egy második, harmadik mégtöbb randival. Nem vagyunk egyformák, valaki ilyen valaki olyan. Nekem az "engedély" kéréssel nincs semmi problémám, inkább kérjen valaki engedélyt, minthogy derült égből villámcsapásként benyúljon a szoknyám alá.:) Párom is megkérdezte az első randinkon, hogy megfoghatja e a kezemet, meg se fordult a fejemben, hogy ez "gáz" lenne.:) Egy randin meg szerintem nem kell semmit sem bizonyítani, csak önmagunkat adni, arról szól az egész, hogy jól érezzük egymást, kiderüljön, hogy a másikkal is jól érezzük e magunkat. Mindenképpen találkozgatnék a lánnyal még a szótlansága ellenére is.:)
1, nagyon. Nyílt, kommunikatív, laza lány kell. Ha az elején nincs téma, akkor mi lesz később?
2. Ugyanaz a válasz.
3. a férfi szokta megcsókolni a nőt. Engedélyt kérni minek? ha akarod akkor tegye meg.
Ilyen tutyi-mutyik szóba sem.Gondolom szexben is. "vegyem le ezt? ez így jó? ,stb"
Nulla
Szerintem semmi gond az ilyen lányokkal.
De csak mert én is ilyen vagyok:'D
Persze nem ennyire mert tudok én is témákat felhozni főleg ha már többször találkoztunk.
Nekik csak fel kell szabadulniuk, azaz a másik félnek megtenni az első lépéseket.
19/l
Szerintem nagyon aranyosak az ilyen lányok^^
Nekem kifejezetten tetszik.
Persze,megfelelő keretek között.. Nem az amikor már az èg világon semmit se mer csinálni..mondani..
22/L
Megmondom őszintén, hogy alapjáraton semmi bajom a lányokkal, és számtalanszor volt már ilyen lánnyal dolgom. Egyszerűen csak jobban meg kell küzdeni vele, és engem zavar, hogy ha a másiknak a fejében nem tudom, hogy mi jár, hogy mit gondol éppen, mert azzal, hogy mesél, meg tudom, hogy milyen. Egy pici szégyenlősség az megint más, ugye az elején mindig nehéz, és próbálok témát találni stb, de sokkal könnyebb, ha nem csak az egyik fél kattog azon végig, hogy jajj most mit mondjak, nem kérdez semmit, nem kezd el mesélni semmiről. A beszédesebb lányokat jobban kedvelem, és a szűk szavú lányokat pedig megpróbálom minél hamarabb leitatni, mert csak a félelem miatt nem mernek megszólalni általában, le kell lazulniuk.:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!