Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a helyzet az ilyesmi testalkatú lányokkal?
2013. máj. 25. 21:25
2/15 anonim válasza:
Hát ööö.. aki a képen van azt nyomnám, de így alkatra nem lehet megmondani. Látni kell az illetőt.
3/15 anonim válasza:
Hát feleségül biztos nem venném, mert 10 év múlva ennél csak rosszabb lesz.
4/15 anonim válasza:
Megdugnám, de nyilvános helyen nem mutatkoznék vele.
6/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, bejönnek az ilyen alkatú lányok, valahogy nálam az élet során az maradt meg, hogy minden ilyen alkatú/hasonló lány magabiztosabb, talpraesettebb a többi lánynál, sokkal jobb a jellemük. A másik az, hogy ha ott vagyok mellette és megyek vele mindenhova sportolni, vagy figyelek az étrendünkre, akkor fél év alatt 10 kilót simán le tud adni, illetve ez szokott lenni, van ösztönzés, ott a csávó, könnyebben sportol, és simán elkezdik leadni...
7/15 anonim válasza:
ne izgulj, fogsz találni olyat aki ezt kedveli N
8/15 anonim válasza:
kövérkés, de végülis nem rossz. szerintem a melle túl nagy, nekem az nem jön be rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!