Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek? Csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek? Csak nekem fura ez a helyzet? :/

Figyelt kérdés

Elmennétek a párotok 'lány barátjával'valamerre?(értek ezalatt üdítőzést vagy valami hasonlót)?

A barátom és a lány apja munkatársak, és a hétvégén kirándulni megyünk(nem egy nagy társaság együtt,hanem sok ember jön mindenhonnan) és jön ez a lány is, állítólag a barátom apja azt mondta a barátomnak, hogy majd hívja meg a lányt valamire(és úgy hármasban menjünk...)és ezt ő örömmel meg is teszi. Nekem semmi kedvem már így az egészhez,és nem tetszik ez az egész:/

Ti elmennétek?

2013. máj. 2. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én lazán.
2013. máj. 2. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:
ja és úgytudom, hogy nagyon jóban voltak...állítólag tetszett is a páromnak régebb.
2013. máj. 2. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Ha nincs hangulatod ne meny.. ne engedd h nagyon irányitsák a dolgokat..
2013. máj. 2. 22:14
 4/8 A kérdező kommentje:

emiatt elment az egész kedvem.

Pedig lehet csak túlreagálom...

2013. máj. 2. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. Leültök elbájcsevegsz vele egy kis időt, a többit pedig a barátoddal töltöd és még jófej is leszel :)
2013. máj. 2. 22:24
 6/8 A kérdező kommentje:

de nincs kedvem és nem is akarok elbájcsevegni vele:/

Nem tudom milyen érzés tört rám azóta, de nem is akarok menni már sehova.

2013. máj. 2. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Én megértelek.. Nekem sem lenne kedvem bájcsevegni azzal a csajjal, aki tetszett régebben a barátomnak. Bár lehet elmennék, de tényleg nem lenne sok kedvem hozzá nekem sem.
2013. máj. 2. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs mit tegyek:( ráadásul sokkal szebb is, mint én. És eddig nem is hallottam róla:/
2013. máj. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!