Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rajtam kívűl ilyen leszbikus lányok?
Akik nem a külső, hanem a belső értékek alapján ítélnek, az alapján ismerkednek és választanak párt?
Mert én így gondolkozom, de úgy veszem észre ezzel egyedül vagyok.
És örülnék ha ezt valaki megcáfolná..
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy megfelel egy ápolatlan tudós mert az ápoltság azért fontos, viszont egyéb értelemben a belső emberi értékek sokkal többet jelentenek mint a kinézet.
Van még aki így gondolja?
18/L/L
Kétszer voltam eddig szerelmes, de így visszagondolva, ha nem éreztem volna valamit irántuk, nem is akartam volna semmit tőlük. Ha minden ismeretség nélkül szembe jöttek volna velem, külsőleg nem tetszettek volna, maximum barát zónába kerültek volna. Igaz, eleve onnan indultak, de a világ legcsodásabb személyei lettek az életemnek. :)
16/L/L
Teljesen így vagyok ezzel ènis. Csak túlnyomórèszt ezekbe egyedül vagyok xD
Nekem is sokkal fontosabbak a belső èrtèkek..
Nemigen találni megfelelő lányt aki kicsit is hasonlókèppen látja a dolgokat.
Szívesen ismerkedek,komolyabban. Aki szeretne írhat:)
22/L
A belső a legfontosabb nálam, persze a külső is számít, de szerintem csak úgy lehet kialakítani egy ideális kapcsolatot ha a belső értékeket vesszük első számban.
Csak hát kevés az a lány aki belsőleg nem egy alul iskolázott... nem tudom te ezzel hogy vagy:'D
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!