Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, ha a barátnőm ezt csinálja?
Figyelt kérdés
Miért van az, ha a barátnőm hirtelen minden előjel nélkül csak úgy finoman bele harap a nyakamba azonnal felizgulok bárhol is vagyunk?
Nem panaszkodni akarok :D csak ha közösségben vagyunk akkor elég kellemetlen tocsogó bugyiban társalogni :D
2016. jún. 4. 17:14
1/8 anonim válasza:
Mert érezni akar téged, és szereti, ha felizgulsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem én :D de ezzel meg tud őríteni mert legszivesebben ott helyben leteperném :D
2016. jún. 4. 17:21
3/8 anonim válasza:
Nehogy vele beszéld meg, kérdezd meg vadidegenektől.
4/8 A kérdező kommentje:
Természetesen vele is beszéltem már erről, de azt mondta nem tehet róla, nem tudja megallni hogy ne csinálja ezt
2016. jún. 4. 17:55
6/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen barátnőd van!
7/8 anonim válasza:
Nálunk is fent áll ilyen "probléma".:) Persze, nyilvános helyen nem kellemes pillanatok alatt tocsogni, de én úgy vagyok ezzel, hogy inkább legyen ez, minthogy egyáltalán ne izguljak fel rá.:)
8/8 anonim válasza:
Ez még a jobbik verzió.Egyik biszex barátnőmnek elég szadista hajlamai vannak,azon kívül pedig váll fétise XDDD
Szóval ha kellő mennyiségű alkohol van a vérében bárkire rácuppan bárhol, és addig harapja az ember vállát míg össze nem esik.Akkor már inkább a nyakra puszit választanám :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!