Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadnak itt olyan lányok akik a "fiúsabb" lányokat kedvelik?
Ilyen volnèk. Meg èrdekel, mivel elèg sokan pont ,hogy az ellenkezőjère "buknak".
Vagy ennyire nem bejövősek az ilyen lányok?:O
Így az embernek mondjuk,sok esèlye nincs xDD
22/L
ma 19:21- Mesi valóban rettenetesen jól néz ki :D
Én szeretem a fiúsabb lányokat, bár nálam is van egy "határ" :D
18/L/L
Én pl. csak a fiús lányokra bukok. Remélem ez megnyugtató válasz. Nem én vagyok az egyetlen. :D
19/L
Nekem inkább a fiúsak jönnek be:D
19/l
Nem tudom mi számít fiusnak, bár én annak mondanám magam. Főleg azóta hogy a bkv ellenőr úgy köszönt hogy "Jó napot fiatal úr!"... Aztán felé fordultam teljesen, meglatta hogy van egy kis mellem, és totál zavarba jött xD Akit esetleg érdekel hogy nézek ki az írjon üzenetet, megprobalok képet küldeni. Kerdezo,nekem nem nyitja meg a linket, tudnál esetleg küldeni? :c
18/Bi/L
Biztos vannak ilyen lanyok. Nekem speciel az olyanok jönnek be, akik külsőre lanyosak, de belsore meg fiusabbak, lazább a stílusuk
L/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!