A japán fiúk kedvelik az európai lányokat?
Figyelt kérdés
már régóta érdekel a dolog :)2014. okt. 8. 14:33
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az európai fiúk 99%-a nagyon kedveli a japán lányokat!! :)
2/4 anonim válasza:
Egy a japán nyelvben és kultúrában jártas ismerősöm szerint a japánok nagyon szeretik a szőke hajú európaiakat, mert náluk ugye az alap a fekete, vagy a sötétbarna, és természetes szőkék nincsenek. Ezért ez nekik különleges. :)
3/4 anonim válasza:
hát erről nagyon nincs ötletem de biztosan tudom hogy a legtöbb indiai szereti a magyar (európai) lányokat/fiúkat
4/4 anonim válasza:
Én beszélek többel is. De ahogy elnéztem nem a külsőm érdekli őket, sokkal inkább azért ajnároznak, mert félig japánul, félig angolul beszélek velük, és teljesen odáig vannak vele, hogy egy európai japánul tanul.XD illetve egy írta nekem az, hogy '美才女' (bisaijou) vagyok ami annyit jelent, hogy egy nő szép, okos, és szorgalmas egyszerre.>.< Én úgy vettem észre a személyiség jobban érdekli őket, mint a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!