Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ettől leszbikus?
Undorodom a férfiak farkától. Barátom van, de visszataszító a látványa, nem szeretek hozzáérni, nem szeretem nézni és undorodom attól ha a párom arra kér vegyem a számba. Egyszer csókolóztam még lánnyal élveztem, és inkább fantáziálok lányokról, mint fiúkról. Leszbikus sorozatokat nézek, és van néhány női színésznő például meg különféle lányok a környezetembe akik bejönnek. Szerintetek?
20/L
Azért egy férfi nem csak a nemiszervéből áll. Lehet, hogy aszexuális-biromantikus vagy, vagy homoszexuális-biromantikus.
A lányok csak úgy testre, fantáziára jönnek be, vagy beléjük is tudsz szeretni? És a férfiakhoz fűz valamilyen érzelmi szál?
Először is szakíts a barátoddal, ez nem korrekt vele szemben.
Másodszor: egyáltalán nem attól lesz valaki leszbikus, hogy undorodik a férfiaktól, és pláne nem attól, hogy undorodik a pénisztől. Miért vagy együtt olyan emberrel, aki taszít? Mi vitt rá, hogy összejöjj vele? Szerintem meg kéne keresned egy pszichológust, mert egyáltalán nem hangzik normálisan se a párkapcsolatod, se az, hogy ennyire undorodj valamitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!