Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehetek ettől leszbikus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek ettől leszbikus?

Figyelt kérdés

Undorodom a férfiak farkától. Barátom van, de visszataszító a látványa, nem szeretek hozzáérni, nem szeretem nézni és undorodom attól ha a párom arra kér vegyem a számba. Egyszer csókolóztam még lánnyal élveztem, és inkább fantáziálok lányokról, mint fiúkról. Leszbikus sorozatokat nézek, és van néhány női színésznő például meg különféle lányok a környezetembe akik bejönnek. Szerintetek?

20/L

2016. jún. 2. 17:43
 1/6 anonim válasza:
Én is igy vagyok pont ugyan igy!!!
2016. jún. 2. 17:55
 2/6 anonim válasza:
Hát akkor elég valószínű. Az a lány aki nem vonzódik a férfiakhoz, leszbikus. Szerintem mielőbb szakíts a barátoddal. Ez se neked, se neki nem jó. De amúgy csak most kezdődött ez nálad, vagy már régebben? Mert 20 éves vagy, és nem hiszem,hogy most láttál életedben először fiút. Na meg péniszt :D
2016. jún. 2. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem leszel ettől leszbikus, már leszbikus vagy. (Ez az okozat, nem az ok.)
2016. jún. 2. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy férfi nem csak a nemiszervéből áll. Lehet, hogy aszexuális-biromantikus vagy, vagy homoszexuális-biromantikus.

A lányok csak úgy testre, fantáziára jönnek be, vagy beléjük is tudsz szeretni? És a férfiakhoz fűz valamilyen érzelmi szál?

2016. jún. 2. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sűrgösen szakíts. Mond el neki,őszintèn. Bár ha eddig is így voltál mièrt erőltetted? Ebbe a srác fog jobban sèrülni nem te. Ezt átkellett volna gondolni. Bár ha nem tud semmit akkor jogosan fog kiakadni is. Csak akkor vagy az ha nemcsak testileg de èrzelmileg is jobban eltudod kèpzelni a dolgokat velük. Meg ugye ott van a másik vèglet is. Az is-is.
2016. jún. 2. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Először is szakíts a barátoddal, ez nem korrekt vele szemben.

Másodszor: egyáltalán nem attól lesz valaki leszbikus, hogy undorodik a férfiaktól, és pláne nem attól, hogy undorodik a pénisztől. Miért vagy együtt olyan emberrel, aki taszít? Mi vitt rá, hogy összejöjj vele? Szerintem meg kéne keresned egy pszichológust, mert egyáltalán nem hangzik normálisan se a párkapcsolatod, se az, hogy ennyire undorodj valamitől.

2016. jún. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!