Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez az átoperálás dolog? Én férfiként nő akarok lenni.
Tehát minden vágyam egy nőt kielégíteni, viszont nőként. Én is nőies vagyok, szívesen hordanék szoknyát, rúzsoznám, sminkelném magam stb...
Tehát létezik ilyen, hogy férfiből nő lett? Mármint hogy a nemi szervet is megcsinálták neki?
Hát elhiheted ez azért nem úgy megy, hogy valaki kitalálja és elmegy megcsináltatni :)
Ahogy előttem is írták ez több éves procedúra, a hormonkezelés meg egy életen át tart.
A nagyon gazdag unatkozó embereknél talán megesik, hogy gyorsan átműtteti magát aztán meggondolja...
De ha valaki nem ebből a milliomos közegből származik, annak meggyűlik vele a baja, így nehéz elképzelni, hogy valaki ne gondolja igazán komolyan, ha egyszer belevág.
Itt nem bátorításról van szó... a kérdésre mentek a válaszok.
Mellesleg a műtéteket azért alkalmazzák, hogy helyreálljon az ember lelki egyensúlya. Nem véletlen, hogy nem lehet ebből embereket sokkterápiával meg gyógyszerkezeléssel kikúrálni... ezen nem segíthetnek az orvosok. Eléggé szar ha valaki nem tud azonosulni a testével és itt nem könnyen orvosolható dolgokról van szó.
Mért nehéz elképzelni, hogy valaki nem gondolja komolyan?
Attól még hogy kiír itt egy kérdést?
Az nem azt jelenti, hogy komolyan gondolja, hanem azt hogy felmerült benne.
Hajszoljátok csak bele, segítsétek, de majd akkor is legyetek ott ha nem talál csinált nőként neki megfelelő női! partnert (valljuk be kevés nő álmodozik ilyen nőről). Meg akkor is, ha felénél úgy marad, meg akkor is ha megbánta. Meg akkor is, ha a műtét épp teljes és sikeres és a kérdező ugyanúgy nem tud mit kezdeni magával mint most.
Látom nem érted a dolgot.
Ez nem úgy megy, hogy kitaláljuk aztán megbánjuk.
Jöhetsz itt a felháborodott szövegeddel, de ebbe NEM LEHET BELEHAJSZOLNI SENKIT, mert nem ennyiből áll...
A másik meg az, hogy lehet neked nehéz elképzelni, de bizonyos emberek saját magukért műttetik át magukat, nem pedig azért hogy majd nővel vagy férfival legyenek :O és aki jól érzi magát a bőrében, előbb megtetszhet valakinek, mint akiről lerí, hogy mennyire depressziós és maga alatt van.
De nem erőltetem tovább a magyarázást, úgyis lesz aki félreérti.
A kérdező felvetése teljesen mellékes, a témában érkeztek válaszok, nem pedig karonfogva visszük a műtőasztalra... :)
Már írtuk, hogy ez nem egyik napról a másikra működik. Nem hajszolja bele senki semmibe, csak válaszoltunk a kérdéseire, hogyha úgy dönt, hogy belevág, akkor tudja, hogy hogy működik ez a dolog. Előtte mindenképpen szükséges a pszichiátriai konzultáció, egyik napról a másikra nem lesz Laciból Luca.
Egyébként én támogatom, márcsak azért is, mert van egy barátom, aki ugyanezzel a problémával küzd. Ő nőnek született, a férfiakhoz vonzódik, de általános iskolás kora óta fiúnak érzi magát. Ez teljesen tönkretette az életét, folyton kiközösítették, több öngyilkossági kísérlete is volt. Évekig járt pszichiáterhez, aki segített neki elfogadni önmagát. Nem próbálta meg "kikezelni", ugyanis az entitás zavar nem "gyógyítható". Neki ugyan nem voltak műtétei, de már fel meri vállalni, hogy ő egy férfi, csak női testben.
módfelett kedves válaszolók vannak itt...
nem tudom mit gondoltak egyesek, amikor megírták a válaszaikat...
sok meleg fiatalon próbál öngyilkosságot elkövetni, akkor szerintetek egy transz mit élhet át és szerintetek hogy esnek neki az ilyen válaszok? elszégyellhetitek magatokat... még az is, ami jó szándékkal volt... mert értem én, hogy jó szándék van amögött, hogy egy felszínes valaki azt állítja éppen, hogy így majd nem fog kelleni egy leszbikusnak sem... itt mondjuk megjegyezném, hogy nem magadból kéne kiindulnod, amikor azt mondod, hogy nem kell majd senkinek... mert van akit a személyiség érdekel elsősorban... és az átoperált nő is ugyanúgy nő! sőt amúgy lefogadom sokkal inkább nő, mint én :D
amúgy egy hónappal korábban én is valószínűleg sz.arul álltam volna a kérdéshez, de legalább lett volna bennem annyi, hogyha nem tudok egy jó szót szólni, akkor inkább nem mondok semmit, főleg nem gázolok más lelkébe... csak szerencsére azóta megismertem valakit, aki hasonló gondokkal küzd és ő a legaranyosabb ember, akit ismerek :) szóval amúgy jó lenne, ha ésszel szólnátok hozzá olyan témához, amiről nem tudtok SEMMIT. olvassatok róla akkor mondjuk és úgy osszátok az észt... de ilyen tudatlan szemellenzős bunkó módon hozzászólni... gratulálok, tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!