Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan deríthetem ki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilas78 kérdése:

Hogyan deríthetem ki, hogy heteró vagy bi a párom?

Figyelt kérdés
Én egy 37 éves pasi vagyok, párom 24 éves nő. Állítása szerint régebben 2 barátnője is volt, akivel lefeküdt. Én felajánlottam, hogy lehet mellettem barátnője, de nem érdekli a dolog. (Nem harmadiknak keresek nőt. Csak ők lennék adott esetben kettesben.) Most ha igaz, hogy volt nővel, miért nem érdekli. Ha meg nem volt, akkor miért mondhatta. Hogyan deríthetné ki, hogy valóban érdeklik a nők is, vagy kamu. Időnként azért megjegyzi egy-egy nőről, hogy milyen szép, vagy milyen jó feneke van, ilyesmi. Köszönöm a válaszokat hölgyiem.
2016. máj. 21. 06:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert van értékrendje. Vélhetően azért nem akar szeretőt tartani melletted, mert értékel annyira, és van hozzá gerince, hogy egy monogám kapcsolatot létesítsen veled és ne legyen szüksége egy harmadik személyre.

Én a helyzetedben inkább örülnék ennek. Pedig nő vagyok és leszbikus.

2016. máj. 21. 07:24
 2/5 anonim ***** válasza:
A nők másképp működnek alapesetben: ha van érzelem, akkor nem kívánnak mással szexelni. A férfiaknak a szex csak fizika. A nőknek társított esemény az élethelyzethez. Nincs min aggódnod.
2016. máj. 21. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem értem a logikádat.

Miért lehetne melletted más nője is? Ennyi erővel más férfi is lehetne melletted. Partner-partner mindkettő, nincs különbség...

Tudod csak mert valaki biszex az nem azt jelenti hogy állandóan, folyamatosan dugna mindkét nemmel. Barátnőd biszex, de egy időben nem szeret egynél több partnert tartani, főleg amikor érzések is kötik a párjához. Ezen mit nem értesz?

2016. máj. 21. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:

te annyira buta vagy :D

van melletted egy ilyen nő, akinek van értékrendje és téged zavar, nemhogy elvennéd feleségül :D

egyébként menj a francba, hogy nővel dughatna melletted, de ha pasival dugna kiakadnál :D

de lefogadom csak tipikus kis segg.fej vagy és hármasra pályázol :D remélem azért szerencsétlen lánnyal nem ennek reményében jöttél össze... mert az meg aztán végképp nagyon alja lenne :D

2016. máj. 21. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
az kimaradt, hogy a biszexuális az természetesen nem azt jelenti, hogy feltétlenül szükséges lenne neki nővel és férfival is lenni és két "párt" vagy partnert tartani egyszerre... kicsit olvass utána a dolgoknak, művelődj, ilyesmi :D rád fér :D
2016. máj. 21. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!