Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki, hogy heteró vagy bi a párom?
Talán mert van értékrendje. Vélhetően azért nem akar szeretőt tartani melletted, mert értékel annyira, és van hozzá gerince, hogy egy monogám kapcsolatot létesítsen veled és ne legyen szüksége egy harmadik személyre.
Én a helyzetedben inkább örülnék ennek. Pedig nő vagyok és leszbikus.
Nem értem a logikádat.
Miért lehetne melletted más nője is? Ennyi erővel más férfi is lehetne melletted. Partner-partner mindkettő, nincs különbség...
Tudod csak mert valaki biszex az nem azt jelenti hogy állandóan, folyamatosan dugna mindkét nemmel. Barátnőd biszex, de egy időben nem szeret egynél több partnert tartani, főleg amikor érzések is kötik a párjához. Ezen mit nem értesz?
te annyira buta vagy :D
van melletted egy ilyen nő, akinek van értékrendje és téged zavar, nemhogy elvennéd feleségül :D
egyébként menj a francba, hogy nővel dughatna melletted, de ha pasival dugna kiakadnál :D
de lefogadom csak tipikus kis segg.fej vagy és hármasra pályázol :D remélem azért szerencsétlen lánnyal nem ennek reményében jöttél össze... mert az meg aztán végképp nagyon alja lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!