Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges-e, hogy egy leszbikus tanítónői állást kapjon?
Nos, igen.
A nemi beállítódás nem számít.
Nem ezen múlik, milyen pedagógus leszel.
Viszont komoly pályaalkalmassági vizsgálatokat kéne végezni, hiszen a pedagógusokon nagyban múlik a következő generáció - milyen szót is használjak - minősége? Igen.
Lehet, nem is akarsz tanító néni tudat alatt, és a leszbikusságtól való lebukás félelme egyfajta alibi, jó kibúvó.
Nem is értem, miért foglalkozol ezzel.
Ha nem vagy rendben lelkileg, ne foglalkozz gyerekekkel.
21-es,neked biztos jobb tanár kellet volna..
"Lehet, nem is akarsz tanító néni tudat alatt"
Én is tanítónak tanulok és az utóbbi időben két barátnőm volt. Külsőre kicsit rajtam is látszik, hogy úgymond ,,szabadabb" elvek szerint élek, habár próbálok nem kitűnni. Akinek viszont van hozzá szeme, az a másik mozgásából, de még beszédstílusából is következtetni tud a személy szexuális orientációjára.És itt kezdődik a probléma. A magyarokat tekintve, sajnos még mindig elég konzervatív nézeteket képvisel a társadalom nagy része, és nem tudhatja az ember, hogy kinek böki a szemét éppen valamivel. Sajnos a másság itt még támadófelületül szolgál a rossz szándékúak számára. Bár a gyakorlataim során ebből még nem adódott problémám egyáltalán. Meg voltak elégedve a tanítói munkámmal és szeretettel várnak vissza, de ettől függetlenül, én elképzelhetetlennek tartom, hogy itthon fel merjek vállalni egy leszbikus kapcsolatot.
A stílusom egyébként sportosnak mondanám, a szoknya felejtős, nem használok körömlakkot, de visszafogottan sminkelek.
Ha gondolod, írj rám nyugodtan és megbeszélhetjük a tapasztalatainkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!