Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak itt olyan leszbikusok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan leszbikusok akik fiúval is csókolóztak?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Jaj, mitől olyan undorító, ha fiúval? Ez ilyen tudatalatti lázadás a férfi nem ellen. Száj-száj az is, ugyanúgy. Akkora különbségek nincsenek.
2016. máj. 4. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
#11: Egy hetero férfinak nem undorító egy másik férfival csókolóznia? Ennyi erővel az is teljesen mindegy, ki elégít ki orálisan. Száj-száj. Számomra a csók nem csak csók. A meleg ismerőseim például gond nélkül megcsókolnak lányt, ha kell, legfőképpen poénból vagy fogadásból. Én köszönöm szépen, nem. Pedig nem vagyok férfigyűlölő és a legtöbb barátom is az ellenkező nemből való.
2016. máj. 4. 21:46
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Én még lánnyal nem de fiúval igen xd ennek ellenére már naggyon régóta tudom, hogy gyűlölöm a férfiakat. Bár magamat annak érzem.. Csak ha beleszeretek valakibe az hetero, vagy nem szeret vagy ilyesmi xd Akiktől meg menekülni akarok rámhajtanak :D
2016. máj. 4. 22:54
 14/20 A kérdező kommentje:

Már mitől lenne agymosott?

Megvan a saját véleménye. Ahogy nektek is. Pontozd le, vagy tudom is én, de ezzel az "agymosás" szöveggel hagyjuk már a másikat.

Én speciel nem utálom a férfiakat, a legjobb barátom is fiú, egyszerűen szerelmes nem tudnék beléjük lenni. Száj-száj ja, de attól még ha nem jött be hát nem jött be. Hetero férfinak se jön be másik férfival.

2016. máj. 5. 18:46
 15/20 anonim válasza:
én probaltam mind2ot. de szerintem reszegen erzesek nelkul ugyanolyan
2016. máj. 9. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
25%
Súgok egy titkot: szerelem nem létezik, csak mindenki elhiteti magával...
2016. jún. 10. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:

#16 létezik, csak te még nem tudsz róla.

Én is csókolóztam már egy két fiúval, hát nem volt valami kellemes. De mikor először megcsókoltam a szerelmemet, aki lány, na az egyszerűen csodálatos volt.

2016. jún. 22. 15:07
 18/20 anonim ***** válasza:

A 16. eléggé megkeseredett ember lehet :D

Én nem vagyok leszbikus, viszont van pár ismerősöm, akik azok.

Sok leszbi "úgy kezdi", hogy nem ismeri be a tényt, hogy leszbikus, esetleg biszexnek tűnteti magát. Tehát előfordul, hogy (fiú)barátja van, ezáltal akár csókolózhat is fiúval leszbiként.

2016. jún. 22. 18:04
 19/20 anonim válasza:

Igen, csókolóztam már fiúval nem egyszer, de sosem volt az igazai. Volt is egy barátom jópár hónapig, akkor még persze meg sem fordúlt a fejemben, hogy netán leszbikus vagyok. De minden egyes csókuk után olyan èrzésem volt, hogy basszus itt valami nem jó. Nem tudtam kötődni hozzá, szégyeltem kézenfogva menni vele nyílvánosság előtt és csak így magunkba is. Nekem az nem volt normális, és csak miután szakítottunk, rá egy jó félévre jöttem rá, hogy én mindig is legbelűl egy nőre vágytam :D hátha majd eljön az is egyszer :)

20/L/L

2016. jún. 22. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Csókolóztam már fiúval, de nem volt túl jó élmény, oviban sem szerettem, szóval egészen addig, amíg nem csókolóztam lánnyal azt hittem, hogy csókolózni nem szeretek...
2016. okt. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!