Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért hagyta hogy megcsokoljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Natusia kérdése:

Miért hagyta hogy megcsokoljam?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem.. 18 éves vagyok, és leszbikus.A legjobb barátnőm nem tudott róla , de kezdtem beleszeretni..Ő heteró, és nagyon szép lány, és mikor mesélte nekem hogy ez a srác hajt rá, meg mi a véleményem, nem tehetek róla de féltékeny lettem és az adott srácrol mindig lebeszéltem.. Ez az egész huza vona odáig fajult, hogy nagyon nem birtam már magammal, és szerelmet vallottam a barátnőmnek, aki konkrétan lesokkolt... Azt mondta hogy tulleszünk ezen, mert a barátságunk erős, és szeret csak mint testvért.. Viszont az utobbi időben, mióta bevallottam neki az érzéseim, nagyon furán viselkedett velem. Egyre gyakrabban fogta meg a kezem, sűrűn lépett be a személyes terembe, buszon volt kapaszkodo, mégis ahogy a hátam támasztottam a korlátnak ő előről " rámdőlt" ilyenkor összesimultunk és ááá.... Éreztem hogy direkt csinálja, és bár nem vallja be magának mégis érez valamit, de mégsem voltam benne teljesen biztos.. Eggyik nap, csajos napot tartottunk, és elmentünk plázázni. A probafülkébe ment, és felprobált egy tök szép csipkés felsőt.. Bement a fülkébe, és azt mondta menjek már be.. Furcsáltam de bementem, és azt mondta huzzam le hátul a felsőjét a fenekénél(nem mintha ezt saját maga nem tudta volna megtenni) . Kikérte a véleményem, aztán mintha ott sem lennék, lekapta magárol a polot én meg csak néztem hogy egy száll melltartoba ott van... De probáltam nem odafigyelni, és kimentem a fülkéből... Aztán átmentünk hozzám , filmet néztünk, és nem mondom hogy berugtunk, de elég szépen nyeltük a sört.. Aztán felvetette az ötletét, hogy játszunk felelsz vagy merszt. De kicsit bevolt csiccsentve.. Igy is tettünk, és az üveg felém nézett.. Megkérdezte hogy felelsz vagy mersz,Én azt válaszoltam hogy merek, és azt mondta, hogy csókoljam meg. Én meg konkrétan visszakérdeztem hogy mivan?! Nem hittem a fülemnek. Ő pedig elnevette magát és azt mondta csak poénból tegyem meg.. Legbellül örültem mint kutya a farkának, és egy lehetőségnek fogtam fel. Ő mélyen a szemembe nézett, és mintha várná hogy én tegyem meg az első lépést.. Odahajoltam hozzá és megcsókoltam, ő pedig visszacsókolt. A fellegekben jártam, annyira nagyon jó érzés volt és legbellül azt kivántam bár sosem érne véget. Csókoloztunk egy darabig, majd mintha kapcsolt volna hogy mit is csinálunk és elhuzta magát tőlem, össze vissza dadogott, azt mondta de elment az idő, és holnap dogát ir igy muszáj hazamennie, de volt benne egy kis pia, igy azt mondtam hogy oké, de hazakisérem! Igy is tettem, de az uton hozzám sem szólt, aztán a megszokott bucsunk, ölelés és puszi helyett, annyit mondott, hogy " köszi akkor szia" és becsukta előttem az ajtót... Ez után már nagyon furán viselkedett velem, Volt amikor közelebb engedett magához, de valami mindig visszarángatta a valóságba és ilyenkor távolság tartóbb lett. Majd egy napon, a buszon hallottam ahogy 2 srác beszélget és hát milyenek a pasik?! Pont a barátnőmről beszéltek, hogy az eggyiknek sikerült megfektetnie, és ugytünik együtt vannak én meg hogy mivan???? Kérdőre vontam a barátnőmet, aki teljesen kifordult magábol, flegma,nagyképü és arogáns lett velem szemben, azt mondta bár nincs hozzá sok közöm tényleg összejött a sráccal..Ez olyan volt mint egy szivendöfés ( a barátnőm szűz volt) és nem tudom elmondani mekkorát csalódtam benne.. Ezóta az incidens óta, eggyáltalán nem beszélünk, megváltozott a barátnőm és ez nekem igy nagyon rossz! 1 hónapja történt az egész, de még mindig nem értem mi a helyzet vagy mért lett ilyen. Szerintetek lehetséges hogy érzett irántam valamit?

2016. ápr. 25. 15:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

szia

én is átéltem ugyanezt... jó barátom volt a lány, ő akart smárolni velem, ő húzott oda magához, ő csókolt meg másodjára engem...

aztán utána akartam vele személyesen beszélni és bocsánatot kérni meg helyrehozni a barátságunk, azt hazudta, hogy nem ér rá, elutazik a nagymamájához, ami kamu volt... megromlott a barátságunk, pedig én nem fűztem reményeket a dologhoz

egy tanácsot tudok adni neked: velem rengeteg elvileg hetero akart már smárolni, még azok után is sokszor, hogy elmeséltem ezt a számomra fájdalmas történetet, csak udvariasan utasítsd vissza őket és csá... mi a franc vagy mégis te hogy mindenki rajtad kísérletezzen? ezért kell nemet mondani, másrészt szerintem nem is lehet és nem is kell akarni 'megtéríteni' senkit és az így kerülhető el a legjobban...

egyébként tudom most min mész keresztül, ha gondolod segíthetek esetleg, írj, de annyi biztos, hogy megértem a szitud

a kérdésre válaszolva pedig csak ő tudhatja, miért csinálta, de nem fogja elmondani neked, kár rágódni rajta

most egy darabig rossz lesz neked szerintem, szóval kitartást kívánok! <3 :) és csak fel a fejjel :)

23LB

2016. ápr. 25. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a lustaságért, nem olvastam végig az összes választ, de az elején többen írták, hogy kíváncsi heteró, és nem jött be neki... Nekem pont az ellenkezője jutott eszembe. Szerintem meg pont hogy tetszett neki, és talán ettől ijedt meg. A helyedben én most hagynám kicsit őt is, meg a témát is. Kicsit ülepedik benne a dolog, aztán hátha jobbra fordul a helyzet. :)

24/l/l

2016. ápr. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!