Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyta hogy megcsokoljam?
szia
én is átéltem ugyanezt... jó barátom volt a lány, ő akart smárolni velem, ő húzott oda magához, ő csókolt meg másodjára engem...
aztán utána akartam vele személyesen beszélni és bocsánatot kérni meg helyrehozni a barátságunk, azt hazudta, hogy nem ér rá, elutazik a nagymamájához, ami kamu volt... megromlott a barátságunk, pedig én nem fűztem reményeket a dologhoz
egy tanácsot tudok adni neked: velem rengeteg elvileg hetero akart már smárolni, még azok után is sokszor, hogy elmeséltem ezt a számomra fájdalmas történetet, csak udvariasan utasítsd vissza őket és csá... mi a franc vagy mégis te hogy mindenki rajtad kísérletezzen? ezért kell nemet mondani, másrészt szerintem nem is lehet és nem is kell akarni 'megtéríteni' senkit és az így kerülhető el a legjobban...
egyébként tudom most min mész keresztül, ha gondolod segíthetek esetleg, írj, de annyi biztos, hogy megértem a szitud
a kérdésre válaszolva pedig csak ő tudhatja, miért csinálta, de nem fogja elmondani neked, kár rágódni rajta
most egy darabig rossz lesz neked szerintem, szóval kitartást kívánok! <3 :) és csak fel a fejjel :)
23LB
Bocsi a lustaságért, nem olvastam végig az összes választ, de az elején többen írták, hogy kíváncsi heteró, és nem jött be neki... Nekem pont az ellenkezője jutott eszembe. Szerintem meg pont hogy tetszett neki, és talán ettől ijedt meg. A helyedben én most hagynám kicsit őt is, meg a témát is. Kicsit ülepedik benne a dolog, aztán hátha jobbra fordul a helyzet. :)
24/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!