Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Natusia kérdése:
Miért hagyta hogy megcsokoljam?
Figyelt kérdés
Hol is kezdjem.. 18 éves vagyok, és leszbikus.A legjobb barátnőm nem tudott róla , de kezdtem beleszeretni..Ő heteró, és nagyon szép lány, és mikor mesélte nekem hogy ez a srác hajt rá, meg mi a véleményem, nem tehetek róla de féltékeny lettem és az adott srácrol mindig lebeszéltem.. Ez az egész huza vona odáig fajult, hogy nagyon nem birtam már magammal, és szerelmet vallottam a barátnőmnek, aki konkrétan lesokkolt... Azt mondta hogy tulleszünk ezen, mert a barátságunk erős, és szeret csak mint testvért.. Viszont az utobbi időben, mióta bevallottam neki az érzéseim, nagyon furán viselkedett velem. Egyre gyakrabban fogta meg a kezem, sűrűn lépett be a személyes terembe, buszon volt kapaszkodo, mégis ahogy a hátam támasztottam a korlátnak ő előről " rámdőlt" ilyenkor összesimultunk és ááá.... Éreztem hogy direkt csinálja, és bár nem vallja be magának mégis érez valamit, de mégsem voltam benne teljesen biztos.. Eggyik nap, csajos napot tartottunk, és elmentünk plázázni. A probafülkébe ment, és felprobált egy tök szép csipkés felsőt.. Bement a fülkébe, és azt mondta menjek már be.. Furcsáltam de bementem, és azt mondta huzzam le hátul a felsőjét a fenekénél(nem mintha ezt saját maga nem tudta volna megtenni) . Kikérte a véleményem, aztán mintha ott sem lennék, lekapta magárol a polot én meg csak néztem hogy egy száll melltartoba ott van... De probáltam nem odafigyelni, és kimentem a fülkéből... Aztán átmentünk hozzám , filmet néztünk, és nem mondom hogy berugtunk, de elég szépen nyeltük a sört.. Aztán felvetette az ötletét, hogy játszunk felelsz vagy merszt. De kicsit bevolt csiccsentve.. Igy is tettünk, és az üveg felém nézett.. Megkérdezte hogy felelsz vagy mersz,Én azt válaszoltam hogy merek, és azt mondta, hogy csókoljam meg. Én meg konkrétan visszakérdeztem hogy mivan?! Nem hittem a fülemnek. Ő pedig elnevette magát és azt mondta csak poénból tegyem meg.. Legbellül örültem mint kutya a farkának, és egy lehetőségnek fogtam fel. Ő mélyen a szemembe nézett, és mintha várná hogy én tegyem meg az első lépést.. Odahajoltam hozzá és megcsókoltam, ő pedig visszacsókolt. A fellegekben jártam, annyira nagyon jó érzés volt és legbellül azt kivántam bár sosem érne véget. Csókoloztunk egy darabig, majd mintha kapcsolt volna hogy mit is csinálunk és elhuzta magát tőlem, össze vissza dadogott, azt mondta de elment az idő, és holnap dogát ir igy muszáj hazamennie, de volt benne egy kis pia, igy azt mondtam hogy oké, de hazakisérem! Igy is tettem, de az uton hozzám sem szólt, aztán a megszokott bucsunk, ölelés és puszi helyett, annyit mondott, hogy " köszi akkor szia" és becsukta előttem az ajtót... Ez után már nagyon furán viselkedett velem, Volt amikor közelebb engedett magához, de valami mindig visszarángatta a valóságba és ilyenkor távolság tartóbb lett. Majd egy napon, a buszon hallottam ahogy 2 srác beszélget és hát milyenek a pasik?! Pont a barátnőmről beszéltek, hogy az eggyiknek sikerült megfektetnie, és ugytünik együtt vannak én meg hogy mivan???? Kérdőre vontam a barátnőmet, aki teljesen kifordult magábol, flegma,nagyképü és arogáns lett velem szemben, azt mondta bár nincs hozzá sok közöm tényleg összejött a sráccal..Ez olyan volt mint egy szivendöfés ( a barátnőm szűz volt) és nem tudom elmondani mekkorát csalódtam benne.. Ezóta az incidens óta, eggyáltalán nem beszélünk, megváltozott a barátnőm és ez nekem igy nagyon rossz! 1 hónapja történt az egész, de még mindig nem értem mi a helyzet vagy mért lett ilyen. Szerintetek lehetséges hogy érzett irántam valamit?
Ki akarta próbálni, hogy hátha. Aztán rájött, hogy mégsem.
2016. ápr. 25. 15:14
2/12 anonim válasza:
Szerintem ő a tipikus (sokak szerint nem létező) kíváncsi hetero.
A többit rakd össze
2016. ápr. 25. 15:14
3/12 anonim válasza:
Kíváncsi volt, nem jött be neki a dolog. Ennyi. Utána meg zavarban volt és kész. Az az igazság hogy mivel nem volt köztetek igazából semmi, nem kellett volna kérdőre vonnod a barátnődet. Talán azért volt flegma, meg arrogáns mert úgy érezte sarokba szorítod. Miért akkora cucc hogy szűz volt? Azt írod neked rossz a helyzet, és neki?
2016. ápr. 25. 15:24
4/12 anonim válasza:
Nagyon egyszeru!
A baratnod NEM hetero, hanem minimum bi!
Innentol kezdve barmit tesz nem meglepo...
L
2016. ápr. 25. 15:32
5/12 A kérdező kommentje:
Megprobáltam vele nem 1x megbeszélni a dolgot, nem lovagoltam bele magam ebbe mert tudtam hogy volt benne egy kis alkohol és nem igen volt a tudatában annak amit tett.De terelte a témát, hiába probáltam ugy viselkedni vele mint rég ellökött magától, én nem állitottam választás elé. Szóval én nem érzem hogy hibás lennék ebben, magyarázat meg arra nincs hogy ezek után mért lett ekkora tusko. ja .. és ő a nagy szerelmével akarta elvesziteni a szüzességét, mégis öszefeküdt egy jött mentel akivel látásbol ismerték egymást. De pasiknak nyilván mindeggy h szűz a csaj v sem csak p*na legyen.Szánalmas. -.-'
2016. ápr. 25. 15:34
6/12 Noren1989 válasza:
Figyi, valószínűsítem, hogy megijedt, hogy te rányomulnál. Aztán, hogy kinek a karjába veti magát, arról igazán nem tehetünk se mi (férfiak), se te. Végre valaki, aki átérzi a friendzone jelentését!!!
Kicsit sajnálom, hogy így alakult köztetek a dolog.
26/F
2016. ápr. 25. 15:54
7/12 anonim válasza:
Egy pillanatig sokkot kaptam, azt hittem a saját történetemet olvasom....
Ezek szerint nem egyedülálló eset az enyém se.
Kb ugyan így zajlott... sajnos azóta szóba sem áll velem, de egy életre jó leckét kaptam.
Bármennyire is vonz olyas valaki, aki nem biztos a dolgában, inkább nem megyek bele semmibe. Elég fájdalmas mikor kapsz egy kis reményt, aztán pofára esel.
Én is csak a korábbi hozzászólók véleményét tudom osztani.
2016. ápr. 25. 16:27
8/12 anonim válasza:
Valószínű, hogy érzett valamit, és megijedt ettől. Ilyenkor jön az a korszaka, hogy erősíti magában, hogy ő igenis full hetero, és semmi ilyen leszbikus téma nem kell neki. Megijedt saját magától. Ha szimplán nem tetszett vona neki ez az egész, akkor szerintem szánakozva, kedvesen próbálna koptatni, nem arrogánsan. Hisz nem lenne miért haragudnia rád. Így sincs, de haragszik - magára. Nem haragudna magára, ha teljesen biztos lenne benne, hogy nincs leszbi/bi hajlama :)
2016. ápr. 25. 16:43
9/12 anonim válasza:
Ja, azt meg kifelejtettem, hogy ez az oka annak is hogy hirtelen összefeküdt egy sráccal. Mert ő igenis "full hetero", és neki pasi kell, és ezt akarta bizonyítani. :)
Sokmindent nem tudsz tenni, mert egy darabig utálni fogja magát és ezt rád vetíti ki.
2016. ápr. 25. 16:45
10/12 A kérdező kommentje:
...8éves barátságnak lett vége ez miatt. És bár szerettem/szeretem ezt a lányt legalábbis azt aki régen volt, de inkább maradtam volna a barátja minthogy elveszitsem.. :/ Én már nem tudom mit higgyek.. Köszönő viszonyban sem vagyunk de ez van. Köszönöm a válaszokat. !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!