Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hagyta hogy megcsóko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyta hogy megcsókoljam? (kérlek értelmes válaszokat)

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már régóta ismertünk egymást és most elkezdtünk járni kb ő még csak 15 éves, és kimentem a vonata elé az anyjával jött haza egy táborból aztán náluk voltam és mikor kikísért meg akartam csókolni de azt mondta még nem áll készen. :SS

2012. júl. 21. 12:05
 1/8 AvernusTriad ***** válasza:
Mert még nem áll készen. (Bár furcsa...)
2012. júl. 21. 12:06
 2/8 anonim válasza:

Család tud róla hogy együtt vagytok?

Mert ha nem, az is lehetséges hogy fél előttük, vagy igen még nem áll rá készen.

2012. júl. 21. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igen.. valószinűleg az van amit mondd vagy a szülei előtt nem szeretné. Vagy a másik nem akar tőled semmit.
2012. júl. 21. 12:12
 4/8 A kérdező kommentje:
A családja tudja
2012. júl. 21. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, még nem csókolózott soha. Sokan paráznak az elsőtől, hogy elrontanak valamit és inkább halogatják annak ellenére, hogy szeretnék.
2012. júl. 21. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, attól félt, az anyja vagy valaki meglátja. Én személy szerint nem szeretek mással lenni otthon, idegen helyen jobb.
2012. júl. 21. 16:23
 7/8 Linda Wandana Dana ***** válasza:
vegyel vissza a tempobool ... nem all keszen legyeltürelmes ... ülj le vele dumalni
2012. júl. 24. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezt írta a történtek után: en is szeretlek teged erzem a szerelmet de csak a belsodbe ez bunkosag en megmondtam nagyon reg ota az van h igen szerelems vayok a belsobe a kulso nm szamit annyira mindig ugy indultam neki h maj a kulsobe is bekeszeretek de nm megy sajnalom szerelmes vagyok beled tell hidd el es nm akarlak elvesziteni csak leci vard meg amig a kulsovel is megbaratkozok
2012. júl. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!