Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan eljem tul a tavkapcsoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan eljem tul a tavkapcsokatot?

Figyelt kérdés

Annyira szerelmes vagyok a baratnombe, de sajnos messze lakik tolem, es mar 2 honapja egyutt vagyunk,de nem tudom mit tegyek, egyszeruen beleorulok, hogy nem latom hetekig. O is nagyon elfoglalt es en is, valahogy ugy erzem hogy tavolodunk, pedig minden nap igyekszunk beszelni valahogy. Egyre inkabb ugy erzem hogy nem akar talalkozni, pedig csak nincs ideje az egyetem miatt. Mit tegyek, hogy ne tavolodjunk egymastol? Hogyan eljem tul ezt az idoszakot? Egyszeruen bebetgszem ha nem lathatom.

20/L

2016. ápr. 13. 02:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
300 km távolságra lakunk a barátnőm és én, 8 hónapja vagyunk együtt. Eddig 3 hét volt a legtöbb, amit nem találkoztunk, néha nagyon nehéz, főleg, ha levert vagyok, vagy valamelyikünk beteg és nem lehetünk együtt. Nem beszélve arról, hogy az egész pénzbe is kerül, meg néha az utazás nagyon idegesítő. Ennek ellenére kitartunk egymás mellett, mert fülig szerelmesek vagyunk és ezt a kis időt mire végre összeköltözünk, tényleg kibírjuk. 25 és 26 évesek vagyunk.
2016. ápr. 13. 18:36
 12/13 Daidalosz ***** válasza:
A tavolsag nem egyeb ,mint... sebesseg szorozva az idovel. ;)
2016. ápr. 13. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:

én távkacsolat alatt csaltam a barátnőm. miután kiderült,hogy ő is engem nem volt bűntudatom.

de amikor taliztunk nagy volt a szerelem...nem biztos,hogy másnak is müködne de mi 2évig boldogitottuk egymást.

2016. ápr. 16. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!