Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek hogy éljem így az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy éljem így az életemet?

Figyelt kérdés
Annyi lenne a problémám hogy biszexuális létemre inkább a melwg srácok felé hajlok szexuálisan meg kicsit érzelmileg is de nen tudom elképzelni az életemet egy meleg férfival szeretnék feleséget családot és gyerekeket is de erősen vonzódom a fiúkhoz! Mivel még nem volt semmilyen kapcsolatom egyik nemmel sem ezért kérdeznélek titeket hogy akkor melyik nemre koncentráljak majd?

2015. aug. 25. 13:39
 1/9 kovpet ***** válasza:
96%
Most más mondja meg neked, hogy kit szeress? Ne már, ezt neked kell érezned :)
2015. aug. 25. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem vagy te biszexuális, csak nem tudod elfogadni, hogy meleg vagy.
2015. aug. 25. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne koncentrálj semmire, egyszerűen gyere össze azzal, akibe szerelmes leszel és onnantól kezdve meg már menni fog úgyis minden a maga útján.
2015. aug. 25. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Neked a legoptimálisabb egy olyan biszex csaj lenne, akinek szintén igénye van egy férfira, akinek gyereket szülhet aki apja lenne a gyerekeknek, stb. de akit nem zavarna ha ő meg lányokkal szexelne. Vagy akár közösen bevontok hol egy bi lányt, hol egy bi fiút. Aki megegyezéstől függően akár csak egyikőtökkel vagy mindkettőtökkel foglalkozik.

Nem mondom, hogy egyszerű, de vannak ilyen párosok. Persze ha egy kis mezővárosban laksz, nehezebb lesz ilyet találnod mint egy több százezres megyeszékhelyen vagy akár Pesten, de ott az internet, keresni kell. Ki tudja hol találod meg a neked való lányt. De akár már olyan lány is ok aki benne lenne olyan hármasban, hogy a fiút a te örömödre vonjátok be.

Ismerkedés kérdése. A vágyaidat már az ismerkedési szakaszban valamennyire a tudtára kell hoznod. Persze ehhez olyan helyen kell ismerkedni olyan lányokkal akiről azért minimum sejthető hogy ezen nem akad ki, még ha nem is fogja támogatni. Mert akkor legalább lehetsz nyílt és őszinte. És ő is tudja mit kap. De így előbb utóbb megtalálnád szerintem a megfelelőt.

2015. aug. 25. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Amikor az ember csak képzeleg, azt erotikának hívják (hetero- vagy homoeroptika). A szexualitásnál a nemiszervek találkozása történik meg.
2015. aug. 25. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

figyelj kedves kérdező. csak azt tedd ami neked jó. de melegként is lehet normális családod :)

hidd el ha érzelmileg is és testileg is inkább a fiúkhoz vonzódsz, akkor nővel soha az életben nem tudsz majd teljes életet élni..találd meg életed párját, lehet családod és normális életed fiúval is:)

2015. aug. 25. 23:16
 7/9 ftf1983 ***** válasza:
85%
Tényleg esélyes, hogy meleg vagy, de mivel a társadalom és környezet azt erőlteti, hogy heteróként kell élni, ezért ennek az elvárásnak akarsz megfelelni. Több srácot ismerek, akik hasonlóan indultak, aztán rájöttek, hogy a saját boldogságuk fontosabb, mint a társadalmi elvárások.
2015. aug. 26. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Én is így vagyok vele. Én lányt tudnék szeretni érzelmileg, de testileg inkább a fiúk érdekelnek. Sokkal jobban mint a lányok, de mégis vannak csajok, akik bejönnek és többet is tudnék irántuk érezni. Sőt ugyanúgy megnézem őket is, mint a srácokat. Fura dolog ez, de nekem fiú semmi másra nem kéne csak kielégülésre...
2015. aug. 26. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat agyalsz a témán! Hallgass csak a szívedre :) Egyik válaszoló jól írta fentebb: Aki megtetszik azzal gyere össze.Ilyen egyszerű. A lényeg csak, hogy jól érezd magad, boldog legyél. Ha lánnyal akkor azzal, ha fiúval akkor meg fiúval. :)

heteró 23L

2015. szept. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!