Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elfogadni, ha két ember akik azonos neműek szeretik egymást?
Leszbikus vagyok, van egy csodálatos barátnőm, akibe szerelmes vagyok, és az érzéseim kölcsönösek. De isten ments hogy elmerjem mondani a szüleimnek, mert elítélik az ilyesmit, és az emberek túlnyomó többsége is ezt teszi.
Pedig nem csinálok semmi rosszat, egyszerűen csak teljes szívemből szeretem ezt a lányt, igyekszem minden tőlem telhetőt megadni neki, és önmagamnál is boldogabbá tenni. Miért kell hogy ez elítélendő, undorító, vagy nem normális legyen? Szerintem ez gyerekes felfogás.
"És minden fajnak az a célja hogy fennmaradjon!Szóval ez nem normális!"
Sok hetero azt nem érti meg, hogy az orális szex, az anális szex, sőt még a fogamzásgátlás sem normális akkor. :) Meg ha annyira nem természetes, miért fordul elő az állatvilágban? Szerintem pont, hogy örülni kéne a melegnek, amikor ekkora probléma a túlnépesedés a világunkban. Amíg egy pár nem csinál gyereket (akár örökbe fogad, és felnevel egy árvát, akit amúgy a kedves szülei magasról lesz*rtak, vagy amúgy nem lenne neki), addig a heteroknak lehet még több... persze tudom itthon azt akarják, hogy több gyereket szüljön a nő, de most globálisan nézve.
12:
Miért baj az ha valaki távoltartja magát ezektől? Ha én heteróként nem érdeklődöm a meleg szubkultúra iránt, nem nézek meleg tematikájú filmeket, stb, az baj?
Dehogy haladunk semmilyen világ felé. Nem emlékszel hogy a Római Birodalom bukása után is (ami gazdaságilag, társadalmilag és az élet szinte minden területén igen fejlett volt), következett a Sötét Középkor? A fejlődés nem egy irányú, nem lineáris. Ezt most csak történészi szemmel mondom
Ennyi hülyeséget, amit összehordtatok itt, kedves válaszolók, ritkán olvas az ember. :D
Először is, az LMBTQ társadalom, kisebbség, ahogy tetszik, nem többletjogokat akar, hanem egyenjogúságot. Semmivel nem akarunk többet, mint a heterók. Ami nektek magától értetődő, az nekünk nem az. Nem házasodhatok, a párom nem örökölhet vagyont, nyugdíjat utánam, nem vagyunk hozzátartozóként számontartva, nem vállalhatunk gyereket, pedig nagyon sokan szeretnénk, stb. Ez szerintetek nekünk olyan jó? Senki nem akar titeket elnyomni, senki nem dörgöli az arcotokba a szexualitását, ez inkább a heterók szokása a metrón, buszon, utcán történő smárolásokkal, ami már-már előjátéknak számít és senkitől sem gusztusos. Egyébként, aki rendben van a saját szexualitásával, azt nem zavarják a melegek, ennyi. 90% heteró barátaim vannak és senkinek semmi problémája nincs a melegekkel, egyszerűen nem érdekli őket az egész. Remélem, hogy a kisebbségi jogokat illetően ugyanez az álláspontotok a határon kívül ragadt magyarokkal is, amikor az anyanyelven történő oktatásért harcolnak az adott országban, ahova tartoznak, hogy nyújtsák nekik a kisujjukat, de kell az egész kéz...
13: nem, természetesen nem baj, szíved joga, hogy mi iránt érdeklődsz. Amikor azt mondtam "távol tartja magát", arra gondoltam, hogy undorodik a meleg emberektől.
Ha már a történelmet vesszük elő, régen fekete sem házasodhatott fehérrel, ma pedig már teljesen természetes a legtöbb embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!