Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért olyan nehéz elfogadni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elfogadni, ha két ember akik azonos neműek szeretik egymást?

Figyelt kérdés

Leszbikus vagyok, van egy csodálatos barátnőm, akibe szerelmes vagyok, és az érzéseim kölcsönösek. De isten ments hogy elmerjem mondani a szüleimnek, mert elítélik az ilyesmit, és az emberek túlnyomó többsége is ezt teszi.

Pedig nem csinálok semmi rosszat, egyszerűen csak teljes szívemből szeretem ezt a lányt, igyekszem minden tőlem telhetőt megadni neki, és önmagamnál is boldogabbá tenni. Miért kell hogy ez elítélendő, undorító, vagy nem normális legyen? Szerintem ez gyerekes felfogás.

2016. ápr. 5. 14:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elítélendő, nem undorító, de nem is normális. Hiszen a természet nem így találta ki. De attól még ti lehettek boldogok. Mindenkinek joga van úgy elérni a boldogságot ahogy akarja, ha közben mást nem bánt ezzel. Lesz majd időszak mikor ezen nem akadnak ki az emberek, de soha nem lesz ez a normális.
2016. ápr. 5. 14:41
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
én abszolút nem akadok ki ezen, ha szeretik egymást, akkor miért ne?! azonban ha férfiakról van szó...
2016. ápr. 5. 14:45
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem nehéz elfogadni:) Fiatalabb generáció sokkal elfogadóbb ilyen téren, még ha úgy is van vele hogy nem normális. Szerintem az, mert az állatok közt is van ilyen, ami szerintem elég magyarázat erre. Amúgy meg akik nem fogadják el azért teszik általában mert fogalmuk sincs az egészről, képtelenek magukat képzelni a helyükbe. Sokakat épp ezért egy kis "oktatással" meg lehet győzni, de ahhoz nekik is akarni kell a változást némileg.
2016. ápr. 5. 14:45
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Mert minden embernek más az értékrendje. Szerencsére még jogunk van úgy gondolkodni a világ dolgairól, ahogy szeretnénk. Neked meg jogod van vele lenni, ennyi.
2016. ápr. 5. 14:51
 5/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk nálam ez a normális/nem normális dolog mindig egy cseppet homályos volt. Miért lenne valami attól normális, mert mióta világ a világ az a jellemzőbb a Földön? A melegek helyzete elképesztően nehéz ebben a világban, szerintem éppen hogy nekik volna szükségük több elfogadásra, és támogatásra.

Én heteróként biztosan ezt tenném.

2016. ápr. 5. 14:56
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
Persze. Először elfogjuk, hogy szeretik egymást. Hopp, aztán hirtelen már esküvőt is akarnának, meg talán még gyereket is. Kisujjat nyújtasz és kart tépnek aztán. Ha nem ilyen lenne az ember, akkor még azt is mondanám, hogy oké.
2016. ápr. 5. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:
4%

5:

Amikor pedig arról olvasok, hogy valamilyen kisebbségnek valamiből több jár (törődés, elfogadás, akár anyagi juttatások, médiafigyelem, stb is?) mint a többségbe tartozóaknak, akkor pedig megint arra gondolok, hogy miért járna több. Amíg a melegek úgy gondolják, hogy nekik bármiből több járna, addig biztos nem nyerik el a többség támogatását.

2016. ápr. 5. 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Én abszoludt nem akadok fenn ezen.szerintem ezekhez a kérdésekhez nyitottan kellene hozzállni csak hát ugye erröl az idösebb korosztályt nehezebb meggyözni.az “ö idejükben" nem volt divat ezt nagy dobra verni, úgyhogy olyan mintha homoszexuálosok/ leszbikusok nem is léteztek volna ,most meg amikor kicsit szabadosabb világ van, teljesen elszörnyülködnek, hogy ilyen van.2 ember szereti egymást. Na és? Mitöl lesz nekem jobb vagy rosszabb ha véleményt nyilvánitok ezzel a dologgal kapcsolatban. Sokkal jobb világ lenne, ha végre mindenki a saját életével foglalkozna aztán majd ha az rendben van, el lehet kezdeni másokét bírálni
2016. ápr. 5. 16:37
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
Hogy miért nem normális? Mert nem erre vagy kitalálva! Ha mindenki homoszexuális lenne,mert az lenne a normális, akkor kihalna az emberiség! És minden fajnak az a célja hogy fennmaradjon!Szóval ez nem normális! Mondjuk engem nem zavar addig,amíg engem nem érint és nem látom mindenhol ezt!
2016. ápr. 5. 16:39
 10/16 anonim ***** válasza:
34%
Mi a bajod a férfiakkal?
2016. ápr. 5. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!