Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bibubi kérdése:
Lányok között tud működni "barátság extrákkal? "
Figyelt kérdés
Van aki kifejezetten ilyet keres? Nekem szerintem most ez lenne a legalkalmasabb, de nem tudom, hogyan állnak hozzá a témához mások és hogy Bp-n hol találok velem egykorú lányt, aki ugyan így van. Ezért kérem a segítségeteket.:)2016. ápr. 1. 18:14
1/8 anonim válasza:
Ó, sok ilyen lányt ismerek. Közeli baráti körömből 3 pont ilyet folytat. Közülük kettő az exével "fut össze", a harmadik pedig a legjobb haverjával. Vannak lányok, kiknek csak a szex kell.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem!
Jo baratsag igen de tobb nem.
L/30
5/8 anonim válasza:
Remélem igen, ez nekem is tetszene
6/8 anonim válasza:
Szép lenne :D nekem tetszene
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!