Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek mikor volt először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mikor volt először kapcsolatotok? Leszbikus nőktől kérdeznék elsősorba :D

Figyelt kérdés
Félek, hogy elérem azt a kort amikor minden leszbikusnak már volt barátnője, de nekem még nem. Gondolom nem találhatom meg az igazit elsőre, de legalább tudné tapasztalatot szerezni, de nem tudom mennyi esélyem lesz, ha majd 20 évesen is azt mondom hogy még nem volt senkim.
2016. márc. 16. 17:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

20 voltam, mert addig a tanulás jobban lekötött, és nem is nagyon voltak ígéretes jelöltek, szóval várni akartam, hogy "az igazi" legyen elsőre. Nagy szerelem volt, és végig komolyan gondoltam, annyira nem bánom, hogy ilyen volt az első. Én is cikinek gondoltam, hogy még csak nem is szexeltem előtte, és próbáltam titkolni a lány előtt, de persze rájött, és megpróbált lekoptatni. Utólag már látom, hogy nem a tapasztalatlanságom volt a gond, hanem amúgy is le akart, szal ez max ürügy lesz. :D

Igazából a jó szexhez nem kell tapasztalat, a minimális anatómiaismereteken túl csak az kell, hogy odafigyelj a másik jelzéseire, és nyilván, hogy őszinték legyetek és kívánjátok egymást. Tapasztalat inkább a párkapcsolat egyéb aspektusaihoz kell, elviselni a másik hisztijét, kezelni a nehéz helyzeteket, stb., de azt meg komolytalan kapcsolatban szerintem nehéz összeszedni. Ne görcsölj rajta, amilyen sérült leszbikusok mászkálnak a világban, minél kevesebb tapasztalatod van, annál kevesebb szart cipelsz magaddal.

2016. márc. 20. 11:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van :) én is az igazival akarom az elsőt, de idő közbe rájöttem, hogy ez nehéz lesz, talán lehetetlen :D
2016. márc. 21. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!