Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök a kapcsolatotok alatt lánnyal lépne félre, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy kitennétek?
Vagy megbocsájtanátok? Vagy nem is botránkoznátok meg? Ez megcsalásnak számítana?
2012. júl. 22. 23:35
1/6 AvernusTriad válasza:
Megcsalásnak számít és repülne.
2/6 anonim válasza:
Hááááát... elég kérdéses a dolog... Elviekben megcsalás.
Biológiailag nem esett csorba az én férfiasságomon, mivel nem f.sz vonzott. Ez szerintem függ a barátodtól is... Én megbocsájtanék. Akár 3mast is ki lehet hozni belőle :PP
Viccet félretéve. TALÁN :/
3/6 anonim válasza:
megcsalás, és talán meg tudnám bocsájtani, de nem lenne a régi a kapcsolatunk soha többé
4/6 anonim válasza:
Megcsalás, tehát repülne. Ráadásul engem mint férfit is megalázna azzal, hogy nem vagyok elég neki.
5/6 anonim válasza:
egyből vége lenne, egy kapcsolatban senki se lépjen félre
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy néz ki a lány, akivel megcsalt.
Ha ronda vagy átlagos, akkor igencsak megalázó lenne a helyzet, hogy még őt is jobbnak tart nálam. Ebben az esetben repülne.
Ha viszont jól néz ki a csaj, még megbocsátható a dolog, sőt én fel is ajánlanám, hogy esetleg csináljuk hármasban :-)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!