Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yuutanori kérdése:
Ez most hogy is van?
Figyelt kérdés
Általában a legtöbb leszbikus nőnek milyen típusú nő tetszik? A nőies változat, vagy a fiús?2016. márc. 8. 19:21
2/9 anonim válasza:
Szerintem ember valogatja nekem mondjuk mindketto sot a noies es a fius kevereke jon be a legjobban!
4/9 anonim válasza:
Én pont olyanokkal találkoztam, akiknek a fiús lányok tetszenek. De ezt szerintem nem lehet általánosítani, olyan mint hogy valakinek a kismellű, valakinek a nagymellű lányok tetszenek. Ízlések és pofonok. (:
5/9 anonim válasza:
Én nőies vagyok és kizárólag a nőies nők jönnek be. Változó, hogy kinek és mi jön be, szerintem nem lehet kategorizálni. :)
6/9 anonim válasza:
Mondjuk én nem vagyok leszbikus, csak biszex, de nálam szóba sem jöhetnek a férfias nők, csak a nőies nők. Ha nővel akarok lenni, akkor nővel akarok lenni, nem pedig valami elb*szott hibriddel.
7/9 anonim válasza:
Nekem a nőies,és az "aranyközépút" tetszik,de a nagyon fiús lányok nem tetszenek.
8/9 anonim válasza:
Nekem a nőies, de nem nagyon cicababás nők tetszenek. Szóval ha van pár fiús dolga, az még jöhet.
9/9 anonim válasza:
Nekem a fiús. De nem ez a diszkós-deszkás, hanem az elegáns.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!