Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, hogy van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, hogy van nálatok, az ha megláttok egy jó mellű lányt, vagy egy formás fenekűt, milyen reakciót vált ki belőletek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a jó mellet megsimogatnátok, vagy rácuppanátok a bimbókra, a formás fenekébe meg belemarkolnátok? Vannak ilyen gondolatok, vagy csak olyasmi, hogy jó lenne ha a jó csaj figyelne rám?

2016. febr. 22. 20:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jut eszembe bárcsak leszbi lenne :D es észre venne h a bolygón élek :DD
2016. febr. 23. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
A női szexualitás örök rejtély marad.. :D Még a férfi homoszexualitás is feltártabb egy fokkal, mint a női.. :D
2016. febr. 23. 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ebből is látszik, hogy a női szexualitás (leszbikusok is) teljesen más mint a férfiaké.

Volt anno egy fotósorozat kísérlet, heteró pasik, leszbikusok, meleg srácok, heteró nők fotóztak számukra vonzó aktokat. Teljesen más témák, beállítások voltak előtérben, pedig mind a szexualitásról szólt.

Egyszerűen egy nő másképp néz meg egy másik nőt mint egy heteró pasi egy nőt.

Ebben benne van az is, hogy a heterók és a leszbikusok nőideálja eltér, meg az ún male gaze nincs meg, de máshogy is vagyunk bekötve.

Az ugye tudott dolog, hogy nagyon sok leszbikus pl. szexualizálja a kezeket, érthető okból.

Ezen kívül a leszbikusoknál szinte mindenki uni, vonzó az, hogy a partner tudjon aktív is lenni az ágyban. Egy nő aki mer kezdeményezni, akar valamit, az főnyeremény.

"#6 Ha nem tudsz vele beszélgetni, csak látod valahol nyilván nehéz tovább lépni a reakciókra, szóval a tárgyiasítás úgy néz ki, hogy akkor van, ha nincs kommunikáció. "

Nem, mert most itt szexuális fantáziákról beszélünk, nem?

Amiről itt szó volt, hogy maga metakommunikáció szexuálisan vonzó, az a szexuális vágyálom tárgya, hogy egy nő ÚGY néz rám? Nem feltétlenül kell ténylegesen megvalósulnia annak a fantáziának ahhoz, hogy izgató legyen.

Egy heteró pasi esetében evidencia az, hogy az általa kiszemelt nőt a férfiak érdeklik, míg egy leszbikus esetében ez inkább remény, így extra hangsúly kerül rá.

Ahelyett, hogy azon járna az agyam, hogy X módon nyúlnék hozzá ahhoz a nőhöz, nekem azon jár az agyam hogy mi lenne ha ő Y módon reagálna, érted?

Ahogy pl. a viktoriánus korban a pasiknak állt a farkuk ha egy nőnek kivillant a bokája, lábszára. Miért? A társadalom 90%ának manapság nincs lábfétise. Akkor meg a ponyva irodalom ezzel volt tele.

Azért, mert ritka volt ilyesmit látni. Az emberi szexualitás így működik, olyan dolgokat is vonzónak látunk, amik egyébként nem feltétlen szexuális töltetűek, vagy csak közvetetten azok.

Egy leszbikus számára egy egy nő, aki szexuálisan érdeklődő, határozottan kuriózum, és emiatt nem gondolom hogy meglepő, hogy ez a No.1 szexuális fantáziánk. Ettől nem lesz senki frigid, sőt :P

(#6 os voltam)

2016. febr. 23. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen gondolatokat egy másik lánynak tartogatom :P 18/L
2016. febr. 24. 23:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Látom döntő többségben itt mindenki csak a legjobbat reméli, én viszont bevallom akár csúnya dolog, akár nem; nekem hamar átfut az agyamon, hogy nyúlnék hozzá.

2016. febr. 26. 01:35
 16/18 anonim válasza:

Ezek szerint nekem férfi gondolkodásom van, mert ha meglátok egy szép arcú csajt nagy mellekkel,az első gondolatom, hogy rácuppannék, aztán elkezdeném nyalogatni a testét és egyre lejjebb haladnék.

A többit már inkább nem részletezem :"D 18l

2016. márc. 25. 19:01
 17/18 anonim válasza:
Én bi vagyok, de mindkettő. Nyilván lány mivoltomat nem tudnám letagadni és az egyik válaszoló jól írta, hogy a pasiknak egyértelmű, hogy a nők őket szeretik, ez egy nőnek remény. (mármint a viszonzás) De az én fantáziám is elég hamar megered,hogy mit tudnék vele csinálni. (és nem kölcsönös, mivel stone butch vagyok) Mármint a figyelemre vágyom tőle az kölcsönös lenne, csak ami az ágyban történik, az nem. Remélem értetted, kicsit zavaros. :)
2016. márc. 28. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem értem a megfogalmazást :D Az ágyban nem kölcsönös? :D
2016. márc. 28. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!