Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
Igazából tetszik egy fiú de közben nem vágyom az érintésére, viszont van két olyan osztálytársam (két lány) akiknek az érintésére viszont igen. És szeretem érezni a kezük melegségét és az illatukat. És megtisztelve érzem magam ha segíthetek nekik vagy rám figyelnek. Ha csak rám mosolyognak jobb lesz a napom. Amúgy nem csak annak a két lánynak a közelségére vágyom hanem a legtöbbére, de az övékére főleg.2016. febr. 20. 18:18
3/7 anonim válasza:
Lehetsz. Rajtad áll, szívesen használod-e ezt a jelzőt. Azzal sincs probléma, ha nem. :)
4/7 anonim válasza:
szerintem biszex vagy, nincs ezzel semmi baj:) 18/L
5/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha szabad tudni.
Ha fiúk is tetszenek, akkor biszex vagy inkább.
6/7 anonim válasza:
van ilyen. smárolj lánnyal. jobb sokkal, mint egy pasi :D :D :D
7/7 anonim válasza:
szerintem bi vagy de ez még lehet hogy változik. Igazábók nekem is ez a problémám hofy nem vagyok képes eldönteni hogy mégis milyen nemi identitású vagyok ami megőrjít dee nekem azt mondták hogy csak úgy tudok rájönni hogyha megprobálom fiuval és lánnyal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!