Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan jelek, amiből a nőiesebb leszbikus lányokat ki lehet szúrni?
Azon kívül, hogy úgy néz rád, meg gay-radar stb... :D
Az a tapasztalatom, hogy sajnos nőiesebb leszbikusként felém is nehezen közelítenek, meg én is nehezebben nyitok a nők felé, hiszen nem tudni, hogy mi a helyzet, egyik oldalról sem..
Gondolom más is van/volt már ilyen helyzetben, szóval várom a tapasztalatokat :)
Nahát kérdező, hasonlóak vagyunk. :D
Teljesen nőies vagyok és nem senki sem hiszi el, hogy leszbikus is. A leszbikusok azt gondolják biztos csak egy kiváncsi hetero vagyok, a hetero férfiak meg létezhetlennek tartják, hogy egy ennyire nőies nő, mint én, a nőket szereti, pedig de és a barátnőm is nőies, emiatt pedig folytonosan szexobjektumok vagyunk. Mi neten ismerkedtünk meg, ott kezdtünk beszélgetni, aztán találkoztunk. De érdemes melegbárokba is kijárni, rá lehet bukkanni egy-két gyöngyszemre. ;) Viszont jómagam pl. majdnem mindig kiszúrom a nőies nőket is. Általában pont ahogy néznek meg viselkednek velem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!