Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm ki akart nyalni, de félek!?
Sziasztok!
Összejöttem egy szép nővel, és már oda jutottunk, hogy az utlsó ottalvásnál kiynalt volna. Én ezt nem hagytam, mert nem tartom magam szépnek ott lent. (Barnás, és kilóg az egyik szeméremajkam) Őt láthatóan zavarta a dolog. (Mármint hogy nem engedtem)
Mit tegyek ?? :(
19L ő 21L
bár pasi vagyok hagyd neki
ez élvezet,kéj
nincs csúnya punci édesem,nyugi
a tied is szép,ennivaló,izgató
Kicsi szívem.
Majd ő eldönti maga!
Ha nincs hozzá gusztusa akkor
úgy se fog kinyalni.
Engedd oda,hogy kinyalhassa a kis puncidat.
Nopara! Egy nő nem izél a formákon, textúrán, ezeket a baromságokat is csak a férfiak találták ki. :"D
Ha komoly a kapcsolatotok, mondd el neki őszintén, nyer megnyugvást tőle (is). De hidd el, hogy egy nő ilyenekkel nem törődik. Ugyanaz van neki is , tudja, miből és hogyan áll össze, mi hogyan ingerelhető. ;)
Ha csak szimplán amiatt aggódsz, hogy "nem szép", akkor buta vagy.
Kíván téged, hiszen ezért akart neked kedveskedni.
Próbáld meg átadni magad az élvezetnek, de tényleg meg kell nyugodnod, különben mindkettőtöknek rossz élmény lesz...
Esetleg megemlítheted neki, hogy önértékelési problémák miatt volt ez a visszautasítás és segítsen neked feloldani a gátlásaidat.
Köszönöm a válaszokat. :)
Valamennyire megnyugtattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!